Οδηγός πούλμαν Μπόκα: «Σαν να πηγαίναμε σε πόλεμο, ευτυχώς ο Παολίνι κράτησε το τιμόνι»!

Gazzetta team
Οδηγός πούλμαν Μπόκα: «Σαν να πηγαίναμε σε πόλεμο, ευτυχώς ο Παολίνι κράτησε το τιμόνι»!

bet365

Μια πέτρα του έσπασε το τζάμι, ο οδηγός του πούλμαν της Μπόκα λιποθύμησε και ευτυχώς βρισκόταν κοντά του ο αντιπρόεδρος της ομάδας για να πάρει το τιμόνι! Ο άνθρωπος που οδήγησε την ομάδα με τεράστια δυσκολία στ' αποδυτήρια του «Μονουμεντάλ», μίλησε για την επίθεση των οπαδών της Ρίβερ.

Η άφιξη της Μπόκα στο γήπεδο των «εκατομμυριούχων» ήταν... εφιαλτική.

Η Αστυνομία έστειλε το πούλμαν σε δρόμο γεμάτο οπαδούς της Ρίβερ, εκείνοι περίμεναν πως και πως με πέτρες στα χέρια και σπρέι πιπεριού και η τακτική... τρομοκρατίας έπιασε τόπο, αφού οι παίκτες του Στσελότο βρέθηκαν στ' αποδυτήρια καλύπτοντας τα πρόσωπά τους με τις μπλούζες από τα χημικά και έχοντας χτυπηθεί από τα σπασμένα τζάμια του οχήματος.

Νέο παιχνίδι στα φρουτάκια! Το «Fruit Blox» προσγειώθηκε στην Sportingbet.gr!

Ο οδηγός του πούλμαν, θυμάται τις τρομακτικές στιγμές, όσο είχε τις αισθήσεις του, αφού μια πέτρα που έσπασε το τζάμι του και τον χτύπησε, τον έκανε να χάσει για λίγο τις αισθήσεις του!

«Εγώ λιποθύμησα... Ευτυχώς ο Παολίνι (σ.σ. Αντιπρόεδρος Μπόκα) ήταν κοντά και κράτησε το τιμόνι όσο εγώ δεν μπορούσα ν' αντιδράσω, αλλά μόλις συνήλθα έκανα ό,τι μπορούσα για να φτάσουν τα παιδιά στ' αποδυτήρια του γηπέδου. Ήταν μια τραγωδία... Θυμάμαι να βλέπω πέτρες να εκτοξεύονται, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ πολλά από εκείνες τις στιγμές... Ήταν λες και πηγαίναμε σε πόλεμο, όχι σε ποδοσφαιρικό αγώνα...» ήταν τα λόγια του...

 

Τελευταία Νέα