Στις 16:00 αποφασίζει η Conmebol για το αν θα γίνει το Μπόκα - Ρίβερ!

Θοδωρής Βασίλης
Στις 16:00 αποφασίζει η Conmebol για το αν θα γίνει το Μπόκα - Ρίβερ!

bet365

Η διεξαγωγή του πρώτου τελικού του Copa Libertadores παραμένει στον αέρα και στις 16:00 ώρα Ελλάδος θα αποφασιστεί η τύχη του αγώνα.

Η καταρρακτώδης βροχή που πλήττει το Μπουένος Άιρες τις δύο τελευταίες ημέρες προκάλεσε την αναβολή του προγραμματισμένου για το Σάββατο (10/11) πρώτου τελικού του Copa Libertadores, Μπόκα - Ρίβερ. Η διεξαγωγή παραμένει αμφίβολη όμως και την Κυριακή και σε λίγες ώρες θα γίνει γνωστή η τύχη του αγώνα.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Ο αγωνιστικός χώρος του Μπομπονέρα παραμένει βαρύ έχοντας μαζέψει μπόλικο νερό και ήδη ειδικά μηχανήματα προσπαθούν να καθαρίσουν το γήπεδο. Η επιτροπή της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Νοτίου Αμερικής (Conmebol) θα επιθεωρήσει το γήπεδο στις 15:15 ώρα Ελλάδας και στη συνέχεια στις 16:00 θα ανακοινώσει αν μπορεί να γίνει κανονικά το παιχνίδι.

Πρόθεση της Conmebol είναι το ματς να γίνει σήμερα, αφού σε διαφορετική περίπτωση ο αγώνας θα οριστεί για το επόμενο Σάββατο (17/11) με την Ρίβερ να ευνοείται από την εξέλιξη αυτή αφού θα έχουν επιστρέψει τόσο ο Πόντσιο όσο και ο Σκόκο.

 

Τελευταία Νέα