Παρέμβαση της Ομοσπονδίας της Αιγύπτου για αναβολή στράτευσης του Χασάν

Δημήτρης Τομαράς
Παρέμβαση της Ομοσπονδίας της Αιγύπτου για αναβολή στράτευσης του Χασάν

bet365

Η ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αιγύπτου παρενέβη ώστε ο διεθνής φορ και άσος της ομάδας του Ολυμπιακού, Αχμέντ Χασάν, να μην έχει τα οποιαδήποτε θέματα με την στράτευσή του.
Ο στράικερ των Πειραιωτών, όπως και οι περισσότεροι συμπατριώτες του που αγωνίζονται στο εξωτερικό, αντιμετωπίζει πρόβλημα με τον στρατό, καθώς στην Αίγυπτο είναι υποχρεωτική η στρατιωτική θητεία για τους άνδρες από 18 έως 30 ετών. Είχε πάρει αναβολή επειδή είχε εγγραφεί ως φοιτητής στο Πανεπιστήμιο του Καΐρου. Όμως λόγω των αγωνιστικών υποχρεώσεων των ομάδων του, αρχικά της Μπράγκα και πλέον του Ολυμπιακού, δεν μπορεί να δίνει το «παρών» στα μαθήματα, με αποτέλεσμα να διαγραφεί μετά την απουσία του από τις πρόσφατες εξετάσεις. Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Αιγύπτου, η ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας παρενέβη και ανανέωσε την εγγραφή του, προκειμένου να μην υπάρξει πρόβλημα, καθώς όσοι δεν έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις απαγορεύεται να βγουν από την Αίγυπτο.
Η ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αιγύπτου είχε πράξει το ίδιο και στην περίπτωση του Μοχάμεντ Ελνενί της Άρσεναλ και ενώ για το χατίρι του Μοχάμεντ Σαλάχ είχε παρέμβει ακόμα και ο Πρωθυπουργός.
 

Τελευταία Νέα