«Προσπάθεια υπονόμευσης του Ινφαντίνο και δυσφήμισης της FIFA από το Football Leaks»

Κώστας Ζάλιαρης
«Προσπάθεια υπονόμευσης του Ινφαντίνο και δυσφήμισης της FIFA από το Football Leaks»

bet365

Η Παγκόσμια Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία τοποθετήθηκε για τις αποκαλύψεις και τους ισχυρισμούς που θέλουν τον Τζιάνι Ινφαντίνο να έχει «καλύψει» Σίτι και Παρί ώστε ν' αποφύγουν τις κυρώσεις του FFP, με τη FIFA να κάνει λόγο για προσπάθεια υπονόμευσης του νέου προέδρου και του έργου που επιτελεί.

Σύμφωνα με τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας και ανάμεσα στις υπόλοιπες αποκαλύψεις που προκαλούν σάλο στο ποδόσφαιρο, υπήρξαν και αναφορές σε συνεννόηση του Τζιάνι Ινφαντίνο, τόσο με τη Μάντσεστερ Σίτι, όσο και με την Παρί Σεν Ζερμέν, προκειμένου να μη φανούν σημαντικά ποσά που έβαζαν στα ταμεία της ομάδας οι ιδιοκτήτες των κλαμπ, προκειμένου να μην υπάρξει πρόβλημα με τους κανονισμούς του Financial Fair Play και αποκλειστούν οι ομάδες από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Άρσεναλ - Λίβερπουλ! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

«Είναι προφανές πως γίνεται προσπάθεια να υπονομευθεί η FIFA και να δυσφημιστεί ο Τζιάνι Ινφαντίνο. Πριν από λίγο καιρό έφτασαν στα γραφεία μας δεκάδες ερωτήσεις από δημοσιογράφους, όπου μας ζητούσαν να τοποθετηθούμε σε θέματα και περιεχόμενο e-mail στα οποία είχαν αποκτήσει με παράνομο τρόπο ορισμένοι άνθρωποι.

Ενώ εμείς απαντήσαμε με πάσα σαφήνεια και ειλικρίνεια, αρκετά Media αδιαφόρησαν για τις απαντήσεις μας με αποτέλεσμα να διαστρεβλώσουν την αλήθεια...» ανέφερε η η FIFA.

 

Τελευταία Νέα