Εξετάζουν συνδιοργάνωση του Μουντιάλ 2030 οι Ελλάδα, Βουλγαρία, Σερβία και Ρουμανία! (vid)

Gazzetta team
Εξετάζουν συνδιοργάνωση του Μουντιάλ 2030 οι Ελλάδα, Βουλγαρία, Σερβία και Ρουμανία! (vid)

bet365

Στο πλαίσιο εκδηλώσεων στην τετραμερή Σύνοδο Ελλάδας – Βουλγαρίας – Σερβίας και Ρουμανίας, έγιναν γνωστές οι προθέσεις για ανάληψη της από κοινού διεξαγωγής μιας μεγάλης αθλητικής διοργάνωσης, με το Μουντιάλ του 2030 να είναι αυτό που σκέφτεται και ο Αλέξης Τσίπρας!

Ο Αλέξης Τσίπρας συζήτησε για την εξέλιξη των Βαλκανίων και τη σύμπραξη μέσω της Συμφωνίας των Πρεσπών, λέγοντας χαρακτηριστικά πως:

«Σήμερα, είχαμε την ευκαιρία να τονίσουμε τη σημασία που αποδίδουμε στην ενταξιακή πορεία όλων των χωρών της νοτιοανατολικής Ευρώπης, αλλά ειδικότερα της Σερβίας, η οποία βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των υποψηφίων χωρών», αναφερόμενος στην προοπτική ακόμα μεγαλύτερης ανάπτυξης και συνεισφοράς με την αναβάθμιση της Βόρειας Ελλάδας και ειδικότερα της Μακεδονίας, μετατρέποντάς τη σε σημαντικό περιφερειακό ενεργειακό, εμπορικό, ναυτιλιακό και μεταφορικό διαμετακομιστικό κόμβο.

Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, τόνισε, μάλιστα, πως:

«Θα συζητήσουμε το ενδεχόμενο να διεκδικήσουμε από κοινού οι 4 χώρες μια μεγάλη αθλητική διοργάνωση, σε βάθος 10ετίας».

Αυτό, από τον Μπόικο Μπορίσοφ, ερμηνεύτηκε ως σκέψεις για το Μουντιάλ του 2030 τονίζοντας ότι «αξίζει τον κόπο να υποβάλουμε μια πρόταση οι τέσσερις χώρες, προκειμένου να φιλοξενήσουμε από κοινού το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου το 2030» .

Μένει να δούμε εάν θα προχωρήσει σε μια πιο επίσημη μορφή αυτή η ιδέα.

Αφού λάνσαρε έναν καινοτόμο υπερπλήρη οδηγό για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ, το Gazzetta ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για ένα NBA Tour χωρίς προηγούμενο. Ο Αντώνης Καλκαβούρας θα βρεθεί σε έξι διαφορετικές πολιτείες των Η.Π.Α. ακολουθώντας τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μείνετε συντονισμένοι, το περιεχόμενο θα είναι εντυπωσιακό!

 

NEWS FEED