Ο Μπέιλι διάλεξε Τζαμάικα, αλλά αρνήθηκε να παίξει γιατί... δεν κάλεσαν και τον αδερφό του!

Gazzetta team
Ο Μπέιλι διάλεξε Τζαμάικα, αλλά αρνήθηκε να παίξει γιατί... δεν κάλεσαν και τον αδερφό του!

bet365

Η αθέτηση της συμφωνίας που φέρεται να είχε με τους ανθρώπους της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Τζαμάικα, έκανε τον Λίον Μπέιλι να μη δεχθεί να παίξει με τα εθνικά χρώματα της χώρας όπου γεννήθηκε, αφού δεν κάλεσαν και τον αδερφό του στην αποστολή!

Επιστροφή χρημάτων* στο Ιρλανδία – Ουαλία και σούπερ αποδόσεις στο Nations League από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο εξτρέμ της Μπάγερ Λεβερκούζεν επέλεξε να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Τζαμάικα έπειτα από αρκετό καιρό σκέψεων και συζητήσεων με ανθρώπους σχετικούς με το ζήτημα της επιλογής που θα έπρεπε να κάνει αναφορικά με την εθνική ομάδα.

Έχοντας πάρει την απόφασή του, επρόκειτο να παίξει απέναντι στο συγκρότημα από τη νήσο Bonaire, ωστόσο, αρνήθηκε να συμμετέχει στο ματς!

Ο λόγος, φαίνεται πως είναι το γεγονός πως από πλευράς τζαμαϊκανής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας δεν τήρησαν τη συμφωνία που φέρονται να είχαν με τον Μπέιλι ώστε να καλέσουν και τον αδερφό του, Μπάτλερ, που αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία της Αυστραλίας, με αποτέλεσμα ο 21χρονος άσος των «ασπιρίνων» να μη δεχθεί να παίξει!

 

Τελευταία Νέα