Οι... best of “The Best” για το 2018

Gazzetta team
Οι... best of “The Best” για το 2018

bet365

Το γκαλά της FIFA για τους κορυφαίους της σεζόν ολοκληρώθηκε κι εδώ μπορείτε να ξαναδείτε συγκεντρωμένες όλες τις βραβεύσεις, από τον MVP Μόντριτς έως τους καλύτερους οπαδούς της χρονιάς.

Η FIFA έστησε και πάλι το φανταχτερό γκαλά της με τίτλο “The Best”, στο οποίο εμφανίστηκε η αφρόκρεμα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, αν και οι Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο απουσίασαν. Εκεί αναδείχτηκαν οι κορυφαίοι του κόσμου για τη σεζόν 2017-18 σε διάφορες κατηγορίες. Μεγάλος νικητής υπήρξε ο Λούκα Μόντριτς, ο οποίος έσπασε το δίπολο Κριστιάνο-Μέσι (σ.σ.: τις 2 προηγούμενες χρονιές που υπήρξε το εν λόγω γκαλά νικητής ήταν βέβαια ο Ρονάλντο). Ας δούμε αναλυτικά τους μεγάλους νικητές της βραδιάς...

* Η ψηφοφορία διεξάγεται ως εξής: Υπάρχουν τέσσερις ομάδες και έχουν η κάθε μία το 25% των ψήφων 1) Το κοινό, 2) Επιλεγμένοι δημοσιογράφοι, 3) Ομοσπονδιακοί τεχνικοί, 4) Αρχηγοί Εθνικών ομάδων.

Κορυφαίος παίκτης: Λούκα Μόντριτς (Ρεάλ Μαδρίτης, Κροατία)
Βραβείο Ferenc Puskas: Μοχάμεντ Σαλάχ (Λίβερπουλ, Αίγυπτος)
Κορυφαία παίκτρια: Μάρτα (Orlando Pride, Βραζιλία)
Κορυφαίος προπονητής ανδρών: Ντιντιέ Ντεσάν (Γαλλία)
Κορυφαίος προπονητής γυναικών: Ρεϊνάλντ Πεντρός (Λυών)
Κορυφαίος τερματοφύλακα; Τιμπό Κουρτουά (Τσέλσι, Βέλγιο)
Βραβείο Fair Play: Λέναρτ Τι (Φένλο, Γερμανία)
Κορυφαίος οπαδός: Οπαδοί του Περού στο Μουντιάλ
Κορυφαία 11άδα: Ντε Χέα, Σέρχιο Ράμος, Βαράν, Ντάνι Αλβες, Μαρσέλο, Μόντριτς, Καντέ, Αζάρ, Μπαπέ, Μέσι, Κριστιάνο Ρονάλντο

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα