Από την Premier League, ροκ σταρ στη Βαρκελώνη ο Οσβάλντο! (pics)

Κώστας Ζάλιαρης
Από την Premier League, ροκ σταρ στη Βαρκελώνη ο Οσβάλντο! (pics)

bet365

Απίστευτη στροφή στην καριέρα του Ντάνι Οσβάλντο που από τη λαμπερή Premier League και την προσπάθεια να... μπει σε καλούπια για να πετύχει στο ποδόσφαιρο, στη μουσική και την ελευθερία που του δίνει η ροκ μπάντα στην οποία συμμετέχει στη Βαρκελώνη!

«Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν τόσοι κανονισμοί... Τόσοι πολλοί... Και εμένα δεν μου αρέσει ν' ακολουθώ τους κανόνες. Μου αρέσει να είμαι ελεύθερος. Ο κόσμος λέει ότι είμαι τρελός που στην ηλικία των 30 παράτησα το ποδόσφαιρο, στην πιο ώριμη, ηλικιακά, φάση για έναν ποδοσφαιριστή, όμως δεν μπορούν να με καταλάβουν».

Σε αυτά τα λόγια κρύβεται όλο το νόημα της επιλογής που έκανε ο Ντάνι Οσβάλντο ν' αφήσει τα εκατομμύρια που γέμιζαν τον λογαριασμό του όσο βρισκόταν μέσα στο γήπεδο. Έφυγε από τη Μπόκα γιατί δεν μπορούσε να... συμμορφωθεί. Αποχώρησε από τη Σαουθάμπτον γιατί «πλακώθηκε» με τον Φόντε στην προπόνηση. Πήγε στη Γιουβέντους, κατέκτησε έναν τίτλο, αλλά και πάλι δεν ήταν... ευτυχισμένος.

Πλέον, τη ... βρίσκει να τραγουδάει και να παίζει μουσική με τη μπάντα Barrio Viejo στη Βαρκελώνη, όπου εθεάθη σε live που έκανε σε μπαρ και μάλιστα, το απολάμβανε τόσο πολύ...

 

Τελευταία Νέα