Ψήφισε το καλύτερο γκολ της Τρίτης! (vids)

Gazzetta team
Ψήφισε το καλύτερο γκολ της Τρίτης! (vids)

bet365

Η Τρίτη δεν ήταν η μέρα που... χορτάσαμε γκολ, αλλά ένα από τα τρία που μπήκαν ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος θα σας το φτιάξει ένα υπέροχο πιάτο για να χορτάσετε!

Σκωτσέζικο ντους θυμίζει η φάση των 16 όσο αφορά τον αριθμό των γκολ που σημειώνονται. Μια... κρύο και μια ζέστη μας πάνε οι ομάδες, καθώς από την χορταστική βραδιά πάμε στην... νηστεία, μετά ξανά σε μια ημέρα γεμάτη από ωραία γκολ και το φινάλε γίνεται εκ νέου φτωχό. Τουλάχιστον έστω κι αν χρειάστηκε να πάμε στο 93΄του δεύτερου αγώνα ώστε να προκύψει η 3άδα που θα ψηφίσετε στο «Φάε Το Γκολ» ώστε να μην μείνουν... νηστικοί το μεσημέρι της Τετάρτης ο Βασίλης Σαμπράκος και ο Μιχάλης Τσόχος.

Με την πρόκριση της Σουηδίας επί της Ελβετίας κι αυτή της Αγγλίας επί της Κολομβίας προέκυψε και το τελευταίο ζευγάρι των προημιτελικών που αρχίζουν την Παρασκευή.

Από τα 7 γκολ της περασμένης Δευτέρας, φτάσαμε στα τρία γκολ της Τρίτης. Τα δύο μη φανταστείτε καμιάς εκπληκτικής ομορφιάς. Το ένα με ακόμη ένα πέναλτι που χτύπησε σε αυτό το Μουντιάλ ο Χάρι Κέιν στέλνοντας την μπάλα στο κέντρο της εστίας του Οσπίνα και το δεύτερο του Σουηδού Φόρσμπεργκ που με την... συνδρομή του Ακάντζι πέτυχε το μοναδικό και χρυσό γκολ που έδωσε την πρόκριση για τους 8, στους Σκανδιναβούς κόντρα στην Ελβετία! Το τρίτο κακά τα ψέματα θες να το... φας. Και για τον τρόπο που μπήκε με το απίθανο άλμα του Μίνα, αλλά και για το χρονικό σημείο. Σχεδόν σε «νεκρό χρόνο» για να στείλει το ματς στην παράταση.

ΨΗΦΙΣΕ ΚΑΙ... #FaeToGoal!

TO ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΦΟΡΣΜΠΕΡΓΚ

ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΚΕΙΝ

ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΜΙΝΑ

 

Τελευταία Νέα