Ψήφισε το καλύτερο γκολ της... φτωχής Κυριακής! (vids)

Gazzetta team
Ψήφισε το καλύτερο γκολ της... φτωχής Κυριακής! (vids)

bet365

Αφού το Σάββατο χορτάσαμε γκολ και σε ποσότητα (10 σε δυο αγώνες), αλλά και σε ποιότητα (γκολάρες από Καβάνι, Παβάρ, Ντι Μαρία), η Κυριακή ήταν... μέρα νηστείας.

Για την ακρίβεια το απόγευμα και το βράδυ της Κυριακής, αφού το μεσημέρι της, href="http://www.gazzetta.gr/football/article/1246165/o-kokoras-toy-pavar-vid">ο Βασίλης Σαμπράκος και ο Μιχάλης Τσόχος απόλαυσαν... δια χειρός Λεωνίδα Κουτσόπουλου έναν ωραιότατο κόκορα! Είπαμε όμως η συνέχεια, όσο αφορά τα ματς δεν ήταν το ίδιο απολαυστικά. Γκολ με το σταγονόμετρο. 4 στο σύνολο. Στον αποκλεισμό της Ισπανίας από την Ρωσία ένα αυτογκόλ κι ένα πέναλτι σε 120 λεπτά κανονικής ροής αγώνα.

Στα ίδια λεπτά και στο παιχνίδι της Κροατίας με την Δανία είδαμε κι εκεί δύο γκολ, αφού ο Σμάιχελ στο 118' της παράτασης έπιασε το πέναλτι του Μόντριτς κι... οδήγησε το παιχνίδι στα πέναλτι.

Ας θυμηθούμε όμως αυτά που... μπήκαν.

Μετά από μια εκτέλεση πλαγίου άουτ που... έμοιαζε με κόρνερ η πολυπρόσωπη άμυνα των Κροατών δεν μπορούσε να διώξει την μπάλα από την περιοχή. Την όλη σύχγυση την εκμεταλλεύτηκε ο Γιόργκενσεν που με δυνατό σουτ σκόραρε, αφού η μπάλα πέρασε από πολλά σώματα, ο Σούμπασιτς την είδε ξαφνικά μπροστά του και η... αντίδραση αιφνιδιασμού δεν ήταν ικανή να αποσοβήσει το γκολ.

Η... απάντηση των Κροατών ήταν άμεση και περίπου με τον ίδιο τρόπο. Αυτή την φορά το σκηνικό στην περιοχή του Σμάιχελ, φανέρωσε αδυναμία από τους Δανούς στο να απομακρύνουν την μπάλα. Αυτή ήταν ιδιαίτερα... γενναιόδωρη με τον Μάντζουκιτς που έφτασε «από το πουθενά στα πόδια του». Ο Κροάτης φορ ξέρει καλά την δουλειά του και με δυνατό κοντινό σουτ ισοφάρισε σε 1-1 για την ομάδα του.

Την τριάδα που είναι διαθέσιμη για το γκολ που θα γίνει... πιάτο href="http://www.gazzetta.gr/faetogoal">στο «Φαε Το Γκολ» της Δευτέρας, την εκπομπή του gazzetta στο facebook συμπληρώνει αναγκαστικά κι ένα αυτογκόλ! Αυτό που με την... πίεση του Σέρχιο Ράμος πέτυχε άθελα του και μάλιστα με το «τακουνάκι» ο Ιγκνασέβιτς δίνοντας το προβάδισμα στην Ισπανία.

ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΜΑΝΤΖΟΥΚΙΤΣ

data-height="330" data-player-id="yddsw24mjj022ya7" data-playlist-id="v-bmlm6iv9sbs9-pe" data-width="588">

ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΓΙΟΡΓΚΕΝΣΕΝ

data-height="330" data-player-id="yddsw24mjj022ya7" data-playlist-id="v-bmllu6oyoig9-pe" data-width="588">

ΤΟ ΑΥΤΟΓΚΟΛ ΤΟΥ ΙΓΚΝΑΣΕΒΙΤΣ data-height="330" data-player-id="yddsw24mjj022ya7" data-playlist-id="v-bmlh7vsg1k2p-pe" data-width="588">

href="http://www.gazzetta.gr/faetogoal">ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ... #FaeToGoal

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα