Ώρα να παίξει σαν πραγματική Βραζιλία!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Ώρα να παίξει σαν πραγματική Βραζιλία!

bet365

Η Βραζιλία κοντράρεται με την Σερβία σε ένα ματς που κρίνει πρόκριση και ο γεροΓιοβάισα περιμένει επιτέλους να δει τη «σελεσάο» να σέβεται τα 5 Παγκόσμια Κύπελλα που έχει σηκώσει!

Γεια σας φίλοι μου!

Μαραντόνα, Μέσι, άγχος και τελείωμα του Μάρκος Ρόχο που για λίγο... ντύθηκε Γκαμπριελ Μπατιστούτα!. Η Αργεντινή πήρε μια αγχωτική νίκη κόντρα στη Νιγηρία και τσέκαρε το εισιτήριο για τη φάση των «16».

Σήμερα το μενού έχει την αγαπημένη μου Βραζιλία. Πονηρό το ματς με τη Σερβία, αφού ακόμα η «Σελεσάο» δεν έχει εξασφαλίσει την παρουσία της στην επόμενη φάση.

Παίξε νόμιμα… πρώτο τραπέζι vista (21+)

Καλοκαιράκι είναι και σίγουρα θα θέλετε να πιείτε τζάμπα ποτάκια στα όμορφα νησιά της Ελλάδας. Για αυτό το λόγο θα πρέπει να ακολουθήσετε. Πόσο ωραίο είναι το διπλό της παρέας του Νεϊμάρ στο 1.60.

Βραζιλία είναι και θα περάσει. Καλό το κέντρο της Σερβίας με Μάτιτς, Μιλιβόγιεβιτς. Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Λιάιτς και Τάντιτς, αλλά αν πιάσουν απόδοση οι Κουτίνιο, Ζέσους, Γουίλιαν και Νεϊμάρ θα έχουμε... πάρτι.

Για τους πιο τολμηρούς αξίζει να πονταριστεί το γκολ του Νεϊμάρ στο 1.70.

Δεν θα ασχοληθώ με τον όμιλο της Γερμανίας, αφού η απόδοση των «πάντσερ» είναι εξαιρετικά μικρή και δεν αξίζει, ενώ φοβάμαι να... ακουμπήσω το Μεξικό-Σουηδία.

Η Τζίνα Vista τραγουδάει σε καινούρια πίστα. Ανανεωμένο site με ακόμα περισσότερες επιλογές (21+)

Κλείνω φιλαράκια μου με την Ελβετία, η οποία έδειξε ψυχικά αποθέματα και γύρισε το ματς με τη Σερβία, όντας πλέον αγκαλιά με την πρόκριση.

Μέχρι στιγμής η Κόστα Ρίκα δεν μου έχει κάνει κλικ. Έναν Κέιλορ Νάβας έχει να κρατά τις... Θερμοπύλες, αλλά μπροστά έχει πολλά θέματα.

Οι Ελβετοί έχουν τις λύσεις μεσοεπιθετικά (Σακίρι, Τζεμαϊλί, Σεφέροβιτς, Tσάκα) να βρουν το γκολ και να πάρουν το ματσάκι.

Άλλωστε ο άσσος στο 1.62 είναι μια απόδοση που δεν αφήνεις να πάει χαμένη. Πάω να πιω κάτι μπύρες τώρα για να ετοιμαστώ για τα απογευματινά ματσάκια.

Καλή τύχη σε όλους!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα