Λιοντάρια... από το κόρνερ!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Λιοντάρια... από το κόρνερ!

bet365

Ο γερο-Γιοβάισα προσπαθεί όπως όλος ο κόσμος να βγάλει άκρη με το φετινό Μουντιάλ και περιμένει να δει την εθνική Αγγλίας να δίνει συνέχεια σε αυτό που ξεκίνησε στο τουρνουά...

Καλημέρα συνοδοιπόροι σε αυτή τη δύσκολη και γεμάτη προκλήσεις, ζωή!

Πόσα να αντέξουμε πια σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο; Να σκέφτεσαι συνέχεια «δεν μπορεί, θα γίνει αυτό...» και να βλέπεις στην τηλεόραση να συμβαίνουν... σημεία και τέρατα!

Παρ’ όλα αυτά, η... αρκετή δροσιά και η συννεφιά είναι μια καλή δικαιολογία για να γλιτώσετε το μπάνιο ώστε να να στρωθούμε στα πονταρίσματα και να ξεκινήσουμε από νωρίς...

Για τη δουλειά του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ στα στημένα της εθνικής ομάδας της Αγγλίας στα στημένα, έπειτα και από το πρώτο παιχνίδι της Αγγλίας κόντρα στην Τυνησία, τα έχουν γράψει εδώ και οι φίλοι μου στο gazzetta. Και χαζεύοντας λίγο τις αποδόσεις και τις επιλογές που έχουμε από το παιχνίδι των «τριών λιονταριών» κόντρα στον Παναμά, το ειδικό που ξεχωρίζει δείχνει να είναι το σκοράρισμα με κεφαλιά, το οποίο πληρώνει στο 2,00.

Παίξε νόμιμα στη διάρκεια των αγώνων με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα (21+)

Και αφού πήραμε αυτή την κατεύθυνση για τα κόρνερ τα οποία θέλουν να εκμεταλλευτούν οι Άγγλοι και από τα οποία πήραν γκολ στην πρώτη αγωνιστική, υπάρχει η φρόνιμη επιλογή του Under 8,5 κόρνερ σε απόδοση 2,75.

Στο παιχνίδι της Ιαπωνίας με την Σενεγάλη, οι Αφρικανοί στη θεωρία έχουν το αβαντάζ για τη δεύτερη νίκη τους σε ισάριθμα παιχνίδια μετά από το χουνέρι που έκαναν στους Πολωνούς στην πρεμιέρα του ομίλους τους. Εγώ, φίλοι μου, θα επιμείνω ότι οι Ασιάτες δεν είναι όσο καλή ομάδα μπορεί να πίστεψε ο κόσμος και η ωραία παρέα του Αλιού Σισέ μπορεί να κάνει το 2x2, με τη σκέψη πως θα το πετύχει μονάχα με δικά του γκολ. Στο 1,80 το N/G σε αυτό το ματς.

Παίξε νόμιμα live στοίχημα με ελκυστικές αποδόσεις και δυνατότητα cashout* (21+). *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Πολωνοί και Κολομβιανοί ρισκάρουν και παίζουν για την συνέχιση της παρουσίας τους στο φετινό Μουντιάλ. Η αντίδραση είναι το μοναδικό που θα σκέφτονται αμφότερες οι ομάδες, με την ομάδα του Χοσέ Πέκερμαν να τα έχει κάνει μαντάρα στο δικό της πρώτο παιχνίδι, όταν κόντρα στην Ιαπωνία έπαιξαν από το 5’ με 10 παίκτες. Από τη μια Λεβαντόφσκι, από την άλλη Φαλκάο και Χάμες, στο 2,25 η... ανάγκη των Κολομβιανών για νίκη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα