Ψήφισε το καλύτερο γκολ της πρεμιέρας του Mundial!

Gazzetta team
Ψήφισε το καλύτερο γκολ της πρεμιέρας του Mundial!

bet365

Το πάρτι του Παγκοσμίου Κυπέλλου άρχισε, με το... καλημέρα τα δίχτυα πήραν φωτιά και το gazzetta.gr σε καλεί να ψηφίσεις το ομορφότερο γκολ της πρεμιέρας.

Η οικοδέσποινα Ρωσία μετέτρεψε την πρεμιέρα σε... παράσταση για ένα ρόλο! Με την Σαουδική Αραβία να περνάει κάτω από τον πήχη των απαιτήσεων ενός Παγκοσμίου Κυπέλλου, η «αρκούδα» ξεκίνησε με το δεξί και το ευρύ 5-0! Ο Γκαζίνσκι έκανε σεφτέ στα γκολ του Μουντιάλ, ο Τσερίσεβ έδωσε ισχυρό προβάδισμα στους Ρώσους, ο Τζιούμπα έκανε το 3-0 κι εκεί που όλα έδειχναν φινάλε... άρχισε το πάρτι. Δυο γκολ μετά το 90' και τι γκολ; Υπερτεμάχια! Το 2ο του Τσερίσεβ και το πρώτο του Γκολοβίν με απευθείας χτύπημα φάουλ.

Εμείς από αυτή την εντυπωσιακή πρεμιέρα διαλέξαμε τα τρία όμορφα γκολ και η δική σου «υποχρέωση» είναι να επιλέξεις το καλύτερο.

Από κει και πέρα την... σκυτάλη παραλαμβάνει ο σεφ Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο οποίος μέσω του #FaeToGoal (της καθημερινής facebook live εκπομπής του gazzetta με τους Βασίλη Σαμπράκο και Μιχάλη Τσόχο) και με όπλο την φαντασία του θα... μετατρέψει σε κάτι ιδιαίτερα νόστιμο την Νο1 προτίμηση.

Μην χάνεις χρόνο... #FaeToGoal και ΨΗΦΙΣΕ ΕΔΩ

 

Τελευταία Νέα