Γερμανία – Βραζιλία 0-1

Gazzetta team
Γερμανία – Βραζιλία 0-1

bet365

Η Βραζιλία κέρδισε δίκαια με 1-0 την Γερμανία, που ηττήθηκε για πρώτη φορά ύστερα από 22 παιχνίδια.

Η Γερμανία έτρεχε αήττητο σερί 22 αγώνων και ήθελε ακόμη ένα ματς για να ισοφαρίσει το ρεκόρ της όλων των εποχών. Οι Βραζιλιάνοι, όμως, αποδείχθηκαν ανυπέρβλητο εμπόδιο και με γκολ του Γκάμπριελ Ζεσούς έφτασαν δίκαια στη νίκη με 1-0 στο Βερολίνο.

Οι γηπεδούχοι έχασαν την πρώτη ευκαιρία με τον Γκουντογκάν (17’), αλλά από το 20’ και μετά οι Βραζιλιάνοι ανέβασαν ταχύτητα και ήταν καλύτεροι. Και στο 38’ έφτασαν στο γκολ με κεφαλιά του Γκάμπριελ Ζεσούς και λάθος του Τραπ για το 0-1. Με το ξεκίνημα της επανάληψη οι Γερμανοί μπήκαν με διάθεση να πιέσουν, αλλά Παουλίνιο (55’) και Κουτίνιο (57’) έχασαν μεγάλες ευκαιρίες για τους φιλοξενούμενους. Οι παίκτες του Λεβ είχαν την κατοχή στη συνέχεια, αλλά δεν κατάφεραν να απειλήσουν με αξιώσεις τον Άλισον, με τον Ντράξλερ να χάνει τη μοναδική ευκαιρία άξια αναφοράς στο 92’ και το 0-1 να μένει μέχρι το τέλος.

Γερμανία (Γιόαχιμ Λεβ): Τραπ, Πλάτενχαρτ, Ρούντιγκερ, Μπόατενγκ (68’ Ζίλε), Κίμιχ, Γκουντογκάν (81’ Βέρνερ), Κρόος, Ντράξλερ, Γκορέτσκα (61’ Μπραντ), Σανέ (61’ Στιντλ), Γκόμεζ (62’ Βάγκνερ)

Βραζιλία (Τιτέ): Άλισον, Ντάνι Άλβες, Τιάγκο Σίλβα, Μιράντα, Μαρσέλο, Καζεμίρο, Φερναντίνιο, Παουλίνιο, Κουτίνιο (73’ Ντάγκλας Κόστα), Γουίλιαν, Γκάμπριελ Ζεσούς

 

Τελευταία Νέα