Ινφαντίνο και Τσεφέριν είπαν «αντίο» στον Κωστάκη Κουτσοκούμνη (vids)

Gazzetta team
Ινφαντίνο και Τσεφέριν είπαν «αντίο» στον Κωστάκη Κουτσοκούμνη (vids)

bet365

Το τελευταίο αντίο είπαν σήμερα στον Κωστάκη Κουτσοκούμνη φίλοι και παράγοντες του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Ινφαντίνο, Τσεφέριν και Θεοδωρίδης βρέθηκαν στην Κύπρο!

Ο πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, Κωστάκης Κουτσοκούμνης, έχασε τη μάχη με την επάρατο νόσο τη Δευτέρα σε ηλικία 61 ετών και σήμερα στον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέα στο Πλατύ Αγλαντζιάς φίλοι, συγγενείς είπαν το τελευταίο αντίο. Ο πρόεδρος της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο, ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσεφέριν και ο γενικός γραμματέας της UEFA, Θεόδωρος Θεοδωρίδης βρέθηκαν εκεί... «Είναι δύσκολο να μπορέσω να κάνω δήλωση, είναι πολύ δύσκολο να μιλήσω για τον Κωστάκη Κουτσοκούμνη. Ένας εξαιρετικός άνθρωπος, που αγαπούσε το ποδόσφαιρο και την οικογένειά του, ένας άνθρωπος που μας έδινε καθημερινά από την ενέργειά του.

Τόσο εγώ προσωπικά όσο και το παγκόσμιοι ποδόσφαιρο είμαστε πολύ στεναχωρημένοι. Εκφράζω τα ειλικρινή συλλυπητήρια και μία μεγάλη αγκαλιά στην οικογένειά του στους φίλους του, στο κυπριακό ποδόσφαιρο και σε όλους όσοι βρίσκονται σήμερα εδώ», τόνισε ο ισχυρός άνδρας της FIFA, με τον πρόεδρο της UEFA να προσθέτει: «Τεράστια θλίψη. Το ευρωπαϊκο ποδόσφαιρο δεν θα είναι ποτέ ίδιο χωρίς τον Κωστάκη Κουτσοκούμνη».

 

Τελευταία Νέα