«Δεν μπορούμε να αφήσουμε τον Ορούμα να πεθάνει»

Γιάννης Γεωργόπουλος
«Δεν μπορούμε να αφήσουμε τον Ορούμα να πεθάνει»

bet365

Ο πρόεδρος της Νιγηριανής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, Μέλβιν Αματζού Πίνικ δεσμεύθηκε πως θα προσλάβει στο προπονητικό επιτελείο της U-20 τον Γουίλσον Ορούμα, ενώ θα έχει ρόλο πρεσβευτή της χώρας στο Μουντιάλ της Ρωσίας.

Ο άλλοτε διεθνής Νιγηριανός μέσος, Γουίλσον Ορούμα, με καριέρα μεταξύ άλλων σε Λανς, Σοσό, Μαρσέιγ, αλλά και Καβάλα, αντιμετωπίζει σοβαρότατα ψυχολογικά προβλήματα έχοντας πέσει σε κατάθλιψη.

Ο Αφρικανός έπεσε θύμα απάτης από κάποιους επιτήδειους οι οποίοι ισχυρίστηκαν πως ήταν επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνταν στον πετρελαϊκό τομέα αποσπώντας από τον Ορούμα τον Δεκέμβριο του 2012 το απίστευτο ποσό των 2.5 εκατ. ευρώ!

Ο επικεφαλής της Νιγηριανής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, Μέλβιν Αματζού Πίνικ πήρε θέση για το συγκεκριμένο θέμα τονίζοντας πως θα βοηθήσει τον Ορούμα να σταθεί και πάλι στα πόδια του.

«Την επόμενη εβδομάδα θα μετακομίσει στο σπίτι μου. Η ιστορία του είναι πολύ θλιβερή και μπορούμε να τον αφήσουμε να πεθάνει. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να του δείξουμε αγάπη. Η Νιγηριανή ομοσπονδία ποδοσφαίρου σκοπεύει να του προσφέρει θέλει στην εθνική ομάδα U-20. Επίσης τον Ιούνιο πιθανότατα θα τον έχουμε μαζί μας στο Μουντιάλ της Ρωσίας.

Επίσης βρίσκομαι σε επαφές με κάποιες από τις ομάδες στις οποίες αγωνίστηκε προκειμένου να παρακολουθήσει μαθήματα προπονητικής» τόνισε ο Πίνικ.

 

Τελευταία Νέα