Ζήτησε συγνώμη ο Σαμπάολι για το επεισόδιο με τον αστυνομικό

Ζήτησε συγνώμη ο Σαμπάολι για το επεισόδιο με τον αστυνομικό

Gazzetta team
Ζήτησε συγνώμη ο Σαμπάολι για το επεισόδιο με τον αστυνομικό

bet365

Ο Oμοσπονδιακός τεχνικός της Αργεντινής, Χόρχε Σαμπάολι ζήτησε συγνώμη για το επεισόδιο που είχε με αστυνομικό και κυρίως για τον τρόπο με τον οποίο μίλησε στο όργανο της τάξης.

Νιουκάστλ - Μάντσεστερ Σίτι με προσφορά ημέρας*, αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και forzato cashout*! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Σαμπάολι την παραμονή των Χριστουγέννων είχε επεισόδιο με αστυνομικό για ένα αλκοτέστ με τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Αργεντινής να μιλάει υποτιμητικά για το γεγονός ότι τον σταμάτησε για έλεγχο.

Το επεισόδιο το κατέγραψε οδηγός που ακολουθούσε και ο 57χρονος τεχνικός αναγκάστηκε να απολογηθεί για τις πράξεις του. «Αισθάνομαι λύπη για όσα συνέβησαν το πρωί της 24ης Δεκεμβρίου. Ο θυμός μου, σε μία διαμάχη που έκανα λάθος, με έκανε να πω λέξεις που δεν αντιπροσωπεύουν τις πεποιθήσεις μου. Κατανοώ πως οι έλεγχοι κυκλοφορίας στους δρόμους της Αργεντινής είναι πολύ σημαντικοί για την ασφάλεια όλων μας. Ο σεβασμός σε αυτούς μπορεί να σώσει ζωές», ανέφερε σε ανακοίνωση που ανέβηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομοσπονδίας.

Μάλιστα, ο Σαμπάολι σε ένα δείγμα μεταμέλειας, κάλεσε και τον ίδιο τον αστυνομικό για να του ζητήσει συγνώμη.

 

Τελευταία Νέα