Πάρντο: «Ο Ολυμπιακός με βοήθησε να ωριμάσω και να εξελιχθώ ως παίκτης»

Δημήτρης Τομαράς
Πάρντο: «Ο Ολυμπιακός με βοήθησε να ωριμάσω και να εξελιχθώ ως παίκτης»

bet365

Ο Φελίπε Πάρντο μίλησε στα media της Κολομβίας για την ικανοποίησή του για την επιστροφή του στην Εθνική αλλά και για το πόσο πολύ τον έχει βοηθήσει η Ευρώπη και ο Ολυμπιακός.
Ο Πάρντο είπε σε ΜΜΕ στην Κολομβία για:
Την επιστροφή του στην Εθνική: Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νέα ευκαιρία στην Εθνική ομάδα. Κάνω καλή δουλειά στο ελληνικό πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό και έχουμε κάνει καλή προσπάθεια τώρα τελευταία. Θέλω να δείξω το τι μπορώ να κάνω και αυτό το τουρνουά μου δίνει ένα αβαντάζ και μία ευκαιρία να δείξω πως είμαι εδώ για την Εθνική. Χαίρομαι που στην Εθνική δεν με ξεχνούσαν και δεν με ξέχασαν. Είναι ένα όνειρο που όλοι έχουμε να πάμε στο Μουντιάλ 2018. Θέλουμε να παρουσιαστούμε σε καλή κατάσταση στα φιλικά. Πρέπει να τα δώσουμε όλα για να είμαστε στην τελική λίστα για την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Την θέση του στο γήπεδο: Είμαι έναν παίκτης για τα άκρα. Παραμένω εξτρέμ που παίζω είτε αριστερά και είτε δεξιά αλλά περισσότερο είμαι για δεξιά. Προσπαθώ να είμαι σωστός τακτικά, να... σπάω τις γραμμές των αντιπάλων και να πλαγιοκοπώ για να σκοράρω ή να βγάζω μπαλιές για γκολ.
Την Ευρώπη και τον Ολυμπιακό και πως έχει εξελιχθεί: Ο Ολυμπιακός με βοήθησε να ωριμάσω και να εξελιχθώ ως παίκτης. Θεωρώ πως σήμερα είμαι πιο πλήρης ως παίκτης απ' ότι ήμουν πέντε χρόνια πριν. Στην Ευρώπη γενικά έχω ωριμάσει και έχω προοδεύσει ως παίκτης και ως χαρακτήρας. Δεν είμαι ο κλασικός επιθετικός. Είμαι εξτρέμ κυρίως και αυτό παραμένω. Όταν έχω την ευκαιρία να βάλω γκολ, το κάνω. Αλλιώς βοηθώ τους συμπαίκτες μου να το κάνουν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα