Το μυστικό της Αγγλίας κ-17 είναι ένα... Subbuteo! (pic)

Το μυστικό της Αγγλίας κ-17 είναι ένα... Subbuteo! (pic)

Κώστας Ζάλιαρης
Το μυστικό της Αγγλίας κ-17 είναι ένα... Subbuteo! (pic)

bet365

Οι πιτσιρικάδες της Αγγλίας πέρασαν στον μεγάλο τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου που διεξάγεται στην Ινδία και όλο το... στρατηγικό πλάνο, φαίνεται ότι σχεδιάζεται σε ένα subbuteo!

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Τενερίφη – Εσπανιόλ με 0% Γκανιότα*. *Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια. (21+)!

Τα «τρία λιοντάρια» της ηλιακικής κατηγορίας κ-17, ξεπέρασαν και το εμπόδιο της Βραζιλίας με το τελικό 3-1, χάρη σε νέο χατ-τρικ του Ριάν Μπρούστερ!

Ο νεαρός φορ της Λίβερπουλ, μετά τα τρία γκολ που είχε πετύχει απέναντι στις ΗΠΑ, ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής και στα ημιτελικά απέναντι στη «σελεσάο», ωστόσο, ο τρόπος με τον οποίο προετοιμάζει ο Στιβ Κούπερ την ομάδα του, κάνει τη διαφορά.

Το μυστικό εντοπίστηκε τελικά και αυτό είναι ένα γηπεδάκι... Subbuteo!

Εκεί σχεδιάζεται κάθε σύστημα, κάθε προσαρμογή της αγγλικής ομάδας σε οποιαδήποτε κατάσταση προκύψει στο ματς.

Η παρακάτω φωτογραφία προήλθε από τ' αποδυτήρια της εθνικής ομάδας της Αγγλίας πριν από το ματς με τη Βραζιλία και όπως μπορείτε να δείτε, οι παίκτες στο επιτραπέζιο είναι ντυμένοι στα χρώματα των δύο ομάδων...

Αν κάπως έτσι ο Κούπερ κατάφερε να κάνει τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του να καταλάβουν ακριβώς όσα πρέπει να κάνουν και εκείνοι να τα εφαρμόζουν στον τέλειο βαθμό, τότε του αξίζει ένα μεγάλο μπράβο...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα