Στην κορυφή η παρέα του Τζιοβίνκο (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Στην κορυφή η παρέα του Τζιοβίνκο (vid)

bet365

Την μαθηματική εξασφάλιση της κορυφής στη Regural Season πανηγύρισε η Toronto FC, μετά και το 1-0 επί της Montreal Impact. «Πάρτι» με τους οπαδούς μετά το ματς...

Λέστερ – Γουέστ Μπρομ με επιστροφή στοιχήματος*, αν ο Βάρντι σκοράρει το πρώτο γκολ. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Οι Καναδοί ισοφάρισαν την επίδοση των 20 νικών στην κανονική διάρκεια της σεζόν, από το ρεκόρ στο οποίο είχαν φτάσει το 2014 οι Seattle Sounders, όπως επίσης και την καλύτερη συγκομιδή πόντων (68), από το 1998 και τους Λος Άντζελες Γκάλαξι.

Μάλιστα, η Toronto FC έχει την ευκαιρία να κάνει δικά της και τα δύο ρεκόρ, στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής της Regular Season στην Ατλάντα.

Για την ιστορία, το παιχνίδι με την Montreal Impact κρίθηκε χάρη σε γκολ του Άλτιντορ στο 16', ενώ έγιναν φάσεις που όπως ανέφερε και ο κόουτς, Κρεγκ Βάνεϊ, «θα μπορούσαν να έχουν σημειωθεί 5-6 γκολ».

Μετά το φινάλε της αναμέτρησης, οι παίκτες της Toronto το γιόρτασαν με τον κόσμο τους και πήραν στα χέρια τους το τρόπαιο του Supporters League.

 

Τελευταία Νέα