Μπουχαλάκης για Εθνική: «Είμαστε στεναχωρημένοι, θέλαμε την πρωτιά»

Gazzetta team
Μπουχαλάκης για Εθνική: «Είμαστε στεναχωρημένοι, θέλαμε την πρωτιά»

bet365

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης έκανε δηλώσεις για την Εθνική ομάδα και το πως αξιολόγησε την πορεία της στο Nations League, όπου βγήκε 2η στον όμιλό της.
Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης είπε στο Novasports για:
Την Εθνική: Είμαστε στεναχωρημένοι. Όλα τα παιδιά θέλαμε αυτή την πρωτιά. Αν πάρουμε τις αποδόσεις μέσα από τα παιχνίδια νομίζω την αξίζαμε κιόλας. Και στα δύο παιχνίδια με τη Σλοβενία έχω την εντύπωση ότι δείξαμε ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα και τουλάχιστον στο τελευταίο ματς αξίζαμε τους τρεις πόντους. Και με το Κόσοβο ατυχήσαμε.
Το συναίσθημα που αφήνει: Νομίζω ότι μας αφήνει μια πικρία αλλά μόνο θετικά έχει η εικόνα της ομάδας και ο τελευταίος ένας χρόνος και σταδιακά πως έχει βελτιωθεί η ομάδα. Θεωρώ ότι έχουμε βάλει τις βάσεις έτσι ώστε στην επόμενη διοργάνωση να μπούμε ακόμα πιο σοβαροί και ακόμα πιο έτοιμοι.
Τις εντυπώσεις: Η ομάδα είναι καινούρια: αρκετά παιδιά κάνανε και τις πρώτες τους συμμετοχές στην Εθνική, οπότε νομίζω ότι κάτι δημιουργείται. Έχουμε γίνει μια ομάδα, μια οικογένεια και όλα τα παιδιά νοιάζονται ο ένας για τον άλλον και αυτό είναι το πιο σημαντικό.
Τους στόχους της Εθνικής: Θεωρώ πως ο χρόνος θα είναι μαζί μας και διοργάνωση με διοργάνωση, παιχνίδι με παιχνίδι αρχής γενομένης τώρα από τον Μάρτιο με τα Προκριματικά του Μουντιάλ, όλα τα παιδιά έχουμε καταλάβει ότι πρέπει να δώσουμε το κάτι παραπάνω έτσι ώστε η ομάδα να βρεθεί σε μια μεγάλη διοργάνωση το συντομότερο δυνατό και αυτός είναι ο στόχος όλων των παιδιών. Αυτό θα κάνουμε από τον Μάρτιο και αν ο καθένας δώσει το κάτι παραπάνω και προσπαθήσει μέσα από την ομάδα η Εθνική μας είναι αυτή που θα κερδίσει και ευελπιστώ το 2022 να είμαστε στο Κατάρ.
 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα