Ζιρού: Πρώτος σκόρερ στο Stade de France και... αρχισκόρερ χρονιάς στη Γαλλία! (pic)

Κώστας Ζάλιαρης
Ζιρού: Πρώτος σκόρερ στο Stade de France και... αρχισκόρερ χρονιάς στη Γαλλία! (pic)

bet365

Ο Ολιβιέ Ζιρού πέρα από την προσπάθεια που κάνει για να πιάσει την απόλυτη κορυφή των σκόρερ όλων των εποχών της εθνικής Γαλλίας, έχει ήδη πετύχει κι άλλα σπουδαία πράγματα με τη φανέλα με το εθνόσημο.

Ο φορ της Τσέλσι, όσο υποτιμημένος κι αν είναι, φροντίζει κάθε φορά να αποδεικνύει την αξία του στον καθένα που τον αμφισβητεί ή δεν τον έχει σε υπόληψη.

Το έκανε και με την εθνική ομάδα της πατρίδας του σκοράροντας δυο φορές απέναντι στους Σουηδούς δεν έφτασε απλά στο -7 από τον κορυφαίο σκόρερ της Γαλλίας, Τιερί Ανρί, αλλά έχει πλέον και δυο πολύ μεγάλα επιτεύγματα.

Είναι ο πρώτος σκόρερ στα παιχνίδια των «τρικολόρ» στο Stade de France έχοντας φτάσει να σκοράρει 22 φορές σε αυτό το γήπεδο, ενώ, για 5η φορά είναι ο πρώτος σκόρερ της χρονιάς έχοντας πετύχει 5 τέρματα μέσα στο 2020 για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα