Ελλάδα - Σλοβενία 0-0: Οι διεθνείς σε... ακτίνες

Νίκος Μαρούδας
Ελλάδα - Σλοβενία 0-0: Οι διεθνείς σε... ακτίνες

bet365

Η Ελλάδα έχασε ένα... σκασμό γκολ, όμως δεν κατάφερε να σκοράρει έμεινε σε αυτό το 0-0 με την Σλοβενία και κατέκτησε την δεύτερη θέση στον όμιλό της. Το gazzetta.gr περνά τους διεθνείς από... ακτίνες.

Βλαχοδήμος: Δεν αισθάνθηκε σε κανένα σημείο πίεση από τους αντίπαλους επιθετικούς ο τερματοφύλακας της Ελλάδας που είχε ένα πολύ εύκολο ματς.

Μαυρίας: Προσπάθησε να βοηθήσει επιθετικά, μιας και αμυντικά δεν είχε προβλήματα με τους Σλοβένους να μην ανεβαίνουν σχεδόν καθόλου. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν κινητικός, στο δεύτερο όχι τόσο.

Τζαβέλας: Δεν είχε προβλήματα στο αμυντικό κομμάτι, μιας και η Σλοβενία δεν προσπάθησε ιδιαίτερα να απειλήσει. Είχε όπως κι ο Χατζηδιάκος ένα εύκολο παιχνίδι.

Χατζηδιάκος: Μπορεί να... θυσιάστηκε και να είδε την κόκκινη κάρτα για να σώσει την Ελλάδα, αλλά μέχρι και το σημείο της αποβολής του στο 90' δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα κι αυτός. Η Σλοβενία ήταν ακίνδυνη μπροστά και οι Έλληνες αμυντικοί είχαν ένα εύκολο παιχνίδι.

Τσιμίκας: Αρκετά δραστήριος με πολλά ανεβάσματα από τα αριστερά. Τροφοδότησε στο πρώτο ημίχρονο τους Γιακουμάκη και Φορτούνη, οι κεφαλιές των οποίων όμως δεν κατέληξαν στα δίχτυα.

Ζέκα: Πολλά χιλιόμετρα και πάλι από τον Ζέκα. Ήταν παντού στο κέντρο, καλύπτοντας όποτε χρειάστηκε και στην άμυνα. Συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και στο δεύτερο ημίχρονο, μέχρι να δώσει τη θέση του στον Τζόλη.

Κουρμπέλης: Πάρα πολλά χιλιόμετρα και μια ευκαιρία από τον Έλληνα χαφ. Ήταν σχεδόν παντού στο γήπεδο κάνοντας σπουδαία δουλειά στη μεσαία γραμμή. Είχε την δική του ευκαιρία προς το τέλος της αναμέτρησης, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει...

Λημνιός: Ήταν δραστήριος στο πρώτο ημίχρονο, προσπάθησε να κάνει το κάτι παραπάνω χωρίς να τα καταφέρει. Μια από τα ίδια στο δεύτερο ημίχρονο, αν κι έπεσε αισθητά η απόδοσή του από κάποια στιγμή και μετά. Μπορούσε να προσφέρει και περισσότερα πράγματα...

Φορτούνης: Ο κορυφαίος της Εθνικής στο πρώτο μέρος, αλλά και σε ολόκληρη την αναμέτρηση, με σωστές μεταβιβάσεις βοήθησε στην ανάπτυξη του παιχνιδιού κι έχασε και την μεγάλη ευκαιρία στα πρώτα 45 λεπτά. Από τα δικά του πόδια έχουν ξεκινήσει οι περισσότερες καλές στιγμές της Εθνικής στο παιχνίδι ενώ απείλησε και στο δεύτερο μέρος με μια απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Μπακασέτας: Ο αρχηγός της Εθνικής έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι και μαζί με τον Φορτούνη ήταν από τους κορυφαίους. Είχε την δική του καλή στιγμή με ένα σουτ κεραυνό, με τον Όμπλακ να αποκρούει και να κρατά το μηδέν.

Γιακουμάκης: Βρισκόταν μέσα στις φάσεις, εκεί που πρέπει να είναι ένας επιθετικός. Είχε μια ευκαιρία με κεφαλιά στο πρώτο ημίχρονο, ενώ τροφοδότησε τον Λημνιό ο οποίος αστόχησε στο πρώτο ημίχρονο. Με την έναρξη του δεύτερου μέρους έδωσε τη θέση του στον Παυλίδη.

Παυλίδης: Μπήκε στο παιχνίδι με την έναρξη του δεύτερου μέρους και στα περισσότερα λεπτά δεν δικαίωσε τον Φαν'τ Σχιπ για την επιλογή του. Παραλίγο να το κάνει στη μία και μοναδική ευκαιρία που δημιούργησε, όταν με ανάποδο ψαλιδάκι έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Τζόλης: Δεν φάνηκε σχεδόν καθόλου στην αναμέτρηση από τη στιγμή που μπήκε στο παιχνίδι. Δεν βοήθησε στο επιθετικό κομμάτι...

Μασούρας: Μπήκε στα τελευταία λεπτά και δεν μπορεί να κριθεί...

Κυριακόπουλος: Ισχύει ό,τι και για τον Μασούρα, μπήκε στα τελευταία λεπτά και δεν μπορεί να κριθεί...

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα