Ο Φορτούνης «αφηνιάζει» απέναντι στον Ναμάσκο (vid)

Gazzetta team
Ο Φορτούνης «αφηνιάζει» απέναντι στον Ναμάσκο (vid)

bet365

O 29χρονος διεθνής μεσοεπιθετικός έχει 1 γκολ, 2 δοκάρια και 3 καλές ευκαιρίες σε περίπου 125 λεπτά που έχει αντιμετωπίσει τον 34χρονο Μολδαβό γκολκίπερ που αναμένεται απόψε να είναι βασικός
Στο αρχικό σχήμα της Εθνικής μας αναμένεται να είναι απόψε ο Κώστας Φορτούνης, στο ματς της «γαλανόλευκης» με τη Μολδαβία. Αυτόματα ο 29χρονος μεσοεπιθετικός θα πάρει και πάλι φανέλα βασικού σε επίσημο αγώνα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος για πρώτη φορά μετά τις 11 Ιουνίου του 2019 και την ήττα που γνώρισε τότε η Ελλάδα από την Αρμενία (3-2), σε έναν αγώνα που πάντως ήταν εκ των κορυφαίων (γκολ/ασίστ).
Κατά πάσα πιθανότητα κάτω από τα γκολπόστ των γηπεδούχων θα βρίσκεται ο Στάνισλαβ Ναμάσκο, γνώριμός μας από τη θητεία του στον Λεβαδειακό τη σεζόν 2016/17 και ο διεθνής άσος του Ολυμπιακού διατηρεί ευχάριστες αναμνήσεις όταν τον αντιμετωπίζει.
Ο Φορτούνης έχει αντιμετωπίσει δύο φορές στο παρελθόν τον 34χρονο γκολκίπερ. Η πρώτη ήταν με τους «ερυθρόλευκους» στις 4 Δεκεμβρίου του 2016, όταν επικράτησαν των Βοιωτών με 4-0 και εκείνος βρήκε δίχτυα με σουτ στο 71' εκείνης της αναμέτρησης. Μάλιστα είχε απολέσει και ορισμένες καλές ευκαιρίες για να σημειώσει και άλλα τέρματα, με κυριότερες εκείνες του 4' και 65'.
Η δεύτερη ήταν πρόσφατα, στον αγώνα του πρώτου γύρου του ομίλου του Nations League, όταν στο 70' πέρασε στο ματς. Από εκείνο το σημείο και μέχρι το τέλος είχε 2 (!) δοκάρια (90'+1', 90'+3'), μία πολύ καλή ευκαιρία στο 85', ενώ «έφτιαξε» και εκείνη του Μπακασέτα στο 77'.
Ετσι σε αθροιστικά περίπου 125 αγωνιστικά λεπτά κόντρα στον Μολδαβό γκολκίπερ έχει σημειώσει 1 γκολ, μετρά 2 δοκάρια, επιπλέον 3 καλές ευκαιρίες και είναι ο δημιουργός ακόμη μίας. Το... παρελθόν του με αντίπαλο τον Ναμάσκο αφήνει πολλές... υποσχέσεις ενόψει του αποψινού (15/11) αγώνα.
 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα