Φερνάντο Σάντος: «Αν νικούσαμε δεν θα με ρωτούσατε γιατί δεν ξεκίνησε βασικός ο Ντιόγκο Ζότα»

Κώστας Τόπας
Φερνάντο Σάντος: «Αν νικούσαμε δεν θα με ρωτούσατε γιατί δεν ξεκίνησε βασικός ο Ντιόγκο Ζότα»

bet365

Για το γεγονός ότι ο Ντιόγκο Ζότα ήρθε από τον πάγκο στην αναμέτρηση με την Γαλλία και δεν ξεκίνησε από την αρχή, κλήθηκε να απαντήσει ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Πορτογαλίας, Φερνάντο Σάντος.

Οι Πορτογάλοι γνώρισαν την ήττα με 1-0 από την Γαλλία, χάρη στο γκολ του Ν'Γκολό Καντέ κι έτσι πήρε την πρωτιά και την πρόκριση για το Final Four της League Α του Nations League.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, οι δημοσιογράφοι ρώτησαν τον Φερνάντο Σάντος γιατί δεν ξεκίνησε τον φορμαρισμένο επιθετικό της Λίβερπουλ, Ντιόγκο Ζότα στο βασικό σχήμα με τον ίδιο να απαντά πως το πρόβλημα της Πορτογαλίας δεν ήταν στο επιθετικό κομμάτι.

«Ο Ζότα είναι ένας παίκτης υψηλής ποιότητας. Ολοι το γνωρίζουν αυτό. Το ίδιο ισχύει και για τον Κριστιάνο για τον Φέλιξ. Και αν ο Ζότα είχε ξεκινήσει βασικός και η απόδοση της ομάδας δεν ήταν καλή, θα με ρωτούσατε γιατί ο Μπερνάρντο ή ο Φέλιξ δεν ξεκίνησαν βασικοί από τη στιγμή που ο Φέλιξ είναι σε καλή φόρμα με την Ατλέτικο και ο Μπερνάρντο είναι αυτός που είναι; Αυτό είναι φυσιολογικό. Καταλαβαίνω την ερώτηση και είμαι εντάξει με αυτό. Είναι λογικό να ακούω τέτοιες ερωτήσεις μετά το ματς.

Αλλά δε νομίζω πως αυτό ήταν το πρόβλημα μας. Ειχαμε αρκετά θέματα στο παιχνίδι μας και δεν μπορέσαμε να σταματήσουμε το παιχνίδι της Γαλλίας. Οπως επίσης είχαμε πρόβλημα και στον άξονα», ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου.

Ο Ντιόγκο Ζότα πέρασε στο ματς στο 58' και κατάφερε να κάνει οκτώ πάσες -κλειδιά- στα τερέν της Πορτογαλίας την ίδια στιγμή όπου ο Μπερνάντο Σίλβα έκανε τις ίδιες πάσες σε 72 λεπτά παιχνιδιού.

Διαβάστε επίσης:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα