Σέρχιο Ράμος: Ο Ζόμερ δεν είχε πιάσει ποτέ ξανά πέναλτι στην Ελβετία! (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Σέρχιο Ράμος: Ο Ζόμερ δεν είχε πιάσει ποτέ ξανά πέναλτι στην Ελβετία! (vid)

bet365

Ο Γιαν Ζόμερ έγινε ήρωας αντί του Σέρχιο Ράμος στο ματς με την Ισπανία, με τον πορτιέρε των Ελβετών να μην έχει αποκρούσει ποτέ ξανά πέναλτι με τη φανέλα της εθνικής ομάδας της πατρίδας του!

Ο Σέρχιο Ράμος, στη νύχτα που συμπλήρωσε 177 συμμετοχές σε επίπεδο εθνικών ομάδων για να γίνει πλέον ο κορυφαίος όλων σε εμφανίσεις με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του σε ό,τι αφορά την Ευρώπη, αστόχησε δυο φορές σε 23 λεπτά από την άσπρη βούλα!

Μάλιστα, ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης έκανε και αποτυχημένη Πανένκα, με τον Γιαν Ζόμερ να του μπλοκάρει και τις δύο προσπάθειες και να γίνεται ο ήρωας της αναμέτρησης του Σαββάτου!

Το θέμα είναι πως ο Ελβετός πορτιέρε, ποτέ ξανά δεν είχε καταφέρει να πιάσει πέναλτι σε όλη τη θητεία του στην εθνική ομάδα της πατρίδας του σε επίσημο και μη-φιλικό ματς μέχρι και την 14η του Νοέμβρη του 2020.

Τελικά το έκανε κόντρα στον Σέρχιο Ράμος που δεν είχε χάσει πέναλτι από τον Μάιο του 2018, ευστοχώντας σε 25 διαδοχικές προσπάθειες από την άσπρη βούλα!

Διαβάστε επίσης:

Ράμος - Ισπανία: Ευρωπαίος ρέκορντμαν στην ιστορία των εθνικών ομάδων, ξεπέρασε τον Μπουφόν (pic & vid)

Ο Ράμος έχασε δύο πέναλτι σε 23 λεπτά μετά από 25 σερί εύστοχα! (vids)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα