Ελβετία – Ισπανία: Απίστευτο, ο Ράμος έχασε δύο πέναλτι μέσα σε 23 λεπτά! (vids)

Gazzetta team
Ελβετία – Ισπανία: Απίστευτο, ο Ράμος έχασε δύο πέναλτι μέσα σε 23 λεπτά! (vids)

bet365

Ο Γιάν Ζόμερ απέκρουσε μέσα σε 23 λεπτά δύο πέναλτι του Σέρχιο Ράμος, ο οποίος αστόχησε για πρώτη φορά από την άσπρη βούλα μετά από δυόμισι χρόνια και 25 διαδοχικά εύστοχα σουτ.

Δεν θα ξεχάσει ποτέ την αποψινή βραδιά ο Σέρχιο Ράμος. Από την μια, έγινε ο ρέκορντμαν διεθνών συμμετοχών σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Και, από την άλλη, ο αρχηγός της Εθνικής Ισπανίας είδε τον Ελβετό τερματοφύλακα Γιάν Ζόμερ να του αποκρούει δύο πέναλτι, στο 57' και το 80' (!!!), κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία σε αγώνα των Φούριας Ρόχας.

Αυτό είναι το πρώτο πέναλτι που χάνει ο κεντρικός αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης μετά από 25 διαδοχικά εύστοχα (!) και δυόμισι χρόνια, αφού τελευταία φορά είχε αστοχήσει στις 9 Μαΐου του 2018, σε ήττα της Βασίλισσας στην έδρα της Σεβίλλης (3-2). Σε επίπεδο εθνικής ομάδας, ο πρώτος (και τελευταίος μέχρι απόψε!) τερματοφύλακας που του είχε πει «όχι» ήταν ο Κροάτης Ντάνιελ Σούμπασιτς στο Euro2016.

Το δις εξαμαρτείν, όμως, ουκ... Ράμος σοφού, ο οποίος στο 80' είχε την ευκαιρία να ρεφάρει, αλλά με... μισή εκτέλεση α λα Πανένκα, σούταρε αδύναμα και έκανε εύκολη την δεύτερη απόκρουση του πανευτυχή Ζόμερ!

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα