Αγγλία – Ισλανδία: Αίτημα προς την Κυβέρνηση για εξαίρεση με τεστ και «φούσκα»

Κώστας Ζάλιαρης
Αγγλία – Ισλανδία: Αίτημα προς την Κυβέρνηση για εξαίρεση με τεστ και «φούσκα»

bet365

Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αγγλίας έστειλε αίτημα προς την Κυβέρνηση να επιτρέψει μια μικρή εξαίρεση για τη διεξαγωγή του ματς με την Ισλανδία στο «Γουέμπλεϊ», με συνεχή τεστ για τους φιλοξενούμενους και μιας μορφής «φούσκα» για τους αντιπάλους των «λιονταριών».

Λόγω της επίσκεψης των Ισλανδών στην Δανία λίγες μέρες πριν από το προγραμματισμένο ματς με την Αγγλία στις 18 του μηνός στο Λονδίνο, οι αντίπαλοι της ομάδας του Σάουθγκεϊτ θεωρητικά λόγω των περιορισμών που έχει προκαλέσει ο κορονοϊός, θα έπρεπε να μπουν σε υποχρεωτική καραντίνα δυο εβδομάδων όταν θα εισέρχονταν στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η FA ζήτησε από την Κυβέρνηση να κάνει μια εξαίρεση, με την υπόσχεση πως οι Ισλανδοί θα υποβληθούν σε εξτρά τεστ πέρα από αυτά που επιβάλλει η UEFA στα μέλη των εθνικών ομάδων, ενώ, θα ληφθούν μέτρα για ταξίδι σε ιδιωτικό τσάρτερ, άφιξη σε αποκλεισμένη θύρα του αεροδρομίου και μετακινήσεις μόνο από και προς το αεροδρόμιο και από και προς το γήπεδο!

Διαβάστε επίσης:

Αγγλία – Ισλανδία: Πιέσεις να γίνει στο Λονδίνο, εναλλακτική η Γερμανία

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα