Αγγλία – Ισλανδία: Πιέσεις να γίνει στο Λονδίνο, εναλλακτική η Γερμανία

Κώστας Ζάλιαρης
Αγγλία – Ισλανδία: Πιέσεις να γίνει στο Λονδίνο, εναλλακτική η Γερμανία

bet365

Η αναμέτρηση της Αγγλίας με την Ισλανδία για το Nations League ακόμα είναι... στον αέρα, με την Γερμανία να προκρίνεται έναντι της Αλβανίας για το μέρος διεξαγωγής, αν και η FA πιέζει την Κυβέρνηση να κάνει εξαίρεση στους περιορισμούς λόγω Covid και να γίνει το ματς στο Λονδίνο.

Οποιοσδήποτε βρεθεί στις σκανδιναβικές χώρες, θα χρειαστεί να μπει σε υποχρεωτική καραντίνα δυο εβδομάδων μόλις βρεθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο και αυτός ο κανονισμός δεν λαμβάνει καμία εξαίρεση για κανέναν.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αναζητείται μέρος ώστε να διεξαχθεί το ματς της Αγγλίας με την Ισλανδία για το Nations League, αφού, οι Ισλανδοί τρεις μέρες πριν από αυτό το ματς θα παίξουν στην Δανία.

Αρχικά κυκλοφόρησε το σενάριο το παιχνίδι να μετακομίσει στην Αλβανία, έπειτα παρουσιάζεται ως επικρατέστερη εναλλακτική η Γερμανία, ωστόσο, η FA θα πρέπει να... πληρώσει τον βαρύ λογαριασμό αν αλλάξει το μέρος της αναμέτρησης.

Για τον λόγο αυτό η Ομοσπονδία προσπαθεί να πιέσει την Κυβέρνηση να κάνει μια μικρή εξαίρεση και να διεξαχθεί κανονικά το ματς στο «Γουέμπλεϊ» όπως είναι προγραμματισμένο για τις 18 του μηνός...

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα