Το ρεκόρ που κυνηγάει ο Κριστιάνο Ρονάλντο με την Πορτογαλία

Κώστας Τόπας
Το ρεκόρ που κυνηγάει ο Κριστιάνο Ρονάλντο με την Πορτογαλία

bet365

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι αποφασισμένος να ξεπεράσει στον παγκόσμιο πίνακα των σκόρερ με τις εθνικές ομάδες, τον ο Αλι Νταεΐ και να «σπάσει» ακόμη ένα ρεκόρ στην ποδοσφαιρική του καριέρα.
bwin - Ελλάδα - Κύπρος με μεγάλες αποδόσεις και πληθώρα επιλογών! | 21+

Ο Αλι Νταεΐ, σταμάτησε να παίζει το 2006/2007 μετά από μια καριέρα κυρίως στην πατρίδα του, αλλά επίσης σε Κατάρ, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και Γερμανία (Αρμίνια, Μπάγερν, Χέρτα), έχοντας το ρεκόρ γκολ με τις εθνικές ομάδες (109 τέρματα σε 149 παιχνίδια). Ένα ρεκόρ που... απειλεί τώρα ο Ρονάλντο.

Ο Πορτογάλος άσος πήρε το «πράσινο φως» από τους γιατρούς και είναι σε θέση να προσφέρει τις υπηρεσίες του με την εθνική του ομάδα στα παιχνίδια με Ανδόρρα, Γαλλία και Κροατία.
Σε περίπτωση που ο Φερνάντο Σάντος αποφασίσει την χρησιμοποίηση του σε κάποια από αυτά τα ματς, ο «CR7» θα προσπαθήσει να ξεπεράσει τον Αλι Νταεΐ, σε γκολ ή έστω να τον... ισοφαρίσει.
Μέχρι στιγμής ο 35χρονος αστέρας της Γιουβέντους, έχει σκοράρει 101 γκολ σε 167 παιχνίδια με την εθνική του ομάδα και οι επόμενες αναμετρήσεις αποτελούν πρόκληση για τον ίδιο.

Διαβάστε επίσης:

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα