Εθνική: Αρνητικά τα τεστ κορονοϊού, ο Φαν'τ Σχιπ έδειξε βίντεο για τελειώματα φάσεων

Εθνική: Αρνητικά τα τεστ κορονοϊού, ο Φαν'τ Σχιπ έδειξε βίντεο για τελειώματα φάσεων

Δημήτρης Τομαράς
Εθνική: Αρνητικά τα τεστ κορονοϊού, ο Φαν'τ Σχιπ έδειξε βίντεο για τελειώματα φάσεων

bet365

Οι διεθνείς μας πήραν στα χέρια τους τα αποτελέσματα των τεστ για κορονοϊό που ήταν αρνητικά ενώ ο Ολλανδός τεχνικός τους έδειξε βίντεο για τελειώματα φάσεων!
Ένα θέμα που έχει προβληματίσει αισθητά τον Τζον Φαν'τ Σχιπ είναι η επιθετική αναποτελεσματικότητα των παικτών του. Ανάμεσα στα άλλα στις δηλώσεις του ο Ολλανδός επισήμανε πως νομίζω πως όταν αρχίσαμε αυτό το πρότζεκτ θέλαμε να κάνουμε μια νέα ομάδα με πλάνο για το Κατάρ και να αλλάξουμε τον τρόπο παιχνιδιού μας. Κάναμε κάποια βήματα, παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, αλλά πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Ένα κομμάτι είναι η αποτελεσματικότητα στην επίθεση. Είμαστε ευχαριστημένοι με τη συμπεριφορά, την πειθαρχία και την ατμόσφαιρα μέσα στην ομάδα. Η ανησυχία μου είναι πως δεν έχουμε πολύ μεγάλο βάθος στην επιλογή των παικτών και αυτό είναι κάτι που έχει να κάνει και με το ελληνικό πρωτάθλημα. Οι ελληνικές ομάδες παίζουν με πολλούς ξένους. Είναι κάτι που με προβληματίζει, θα πρέπει στο μέλλον να βοηθήσουμε την Εθνική βάζοντας περισσότερους Έλληνες παίκτες στις ομάδες. Γιατί κι εμείς από εκεί επιλέγουμε ποδοσφαιριστές».
Ο Τζον Φαν'τ Σχιπ την Τρίτη λοιπόν έδειξε βίντεο στους παίκτες του σχετικά με τα τελειώματα των φάσεων. Τους τόνισε το πως πρέπει να τελειώνουν πιο καλά και σωστά τις φάσεις. Επίσης αναφορικά με τα τεστ του κορονοϊού όλα βγήκαν αρνητικά. Προφανώς και ήταν μία θετική εξέλιξη. Να θυμίσουμε πως η Ελλάδα δίνει αύριο Τετάρτη φιλικό με την Κύπρο στη Ριζούπολη και μετά παίζει για το Nations League εκτός έδρας με τη Μολδαβία στις 15/11 και στην Τούμπα με τη Σλοβενία στις 18/11.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα