Εθνική: Ο Φαν'τ Σχιπ δεν θα έχει τρεις από την αποστολή που ανακοίνωσε για τα προσεχή ματς

Δημήτρης Τομαράς
Εθνική: Ο Φαν'τ Σχιπ δεν θα έχει τρεις από την αποστολή που ανακοίνωσε για τα προσεχή ματς

bet365

Οι Πέτρος Μάνταλος και Στράτος Σβάρνας αφότου βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό και ο τραυματίας Δημήτρης Γιαννούλης μένουν εκτός των πλάνων της Εθνικής και του Φαν'τ Σχιπ.
Να θυμίσουμε την αρχική αποστολή της Ελλάδας: Μπάρκας, Βλαχοδήμος, Διούδης, Γιαννούλης, Μιχαηλίδης, Κουρμπέλης, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Μάνταλος, Μασούρας, Σβάρνας, Τζόλης, Ρότα, Μαυρίας, Λαμπρόπουλος, Πέλκας, Τζαβέλλας, Σιώπης, Τσιμίκας, Ζέκα, Μπακασέτας, Κυριακόπουλος, Παυλίδης, Κουλούρης, Γιακουμάκης, Χατζηδιάκος & Λημνιός. Εκτός τέθηκαν λοιπόν πλέον οι Μάνταλος και Σβάρνας ενώ ο Φούντας δεν κλήθηκε επειδή είχε πρόβλημα ετοιμότητας. Πρόβλημα τραυματισμού είχε και ο Γιαννούλης, που λόγω θλάσης βγήκε εκτός των πλάνων του Ολλανδού τεχνικού.
Θυμίζουμε πως το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, έχει μπροστά του τρία παιχνίδια. Πρώτα το φιλικό με την Κύπρο στις 11 Νοεμβρίου στη Ριζούπολη, ενώ στη συνέχεια θέλει δύο νίκες στα τελευταία δύο της παιχνίδια στο Nations League ώστε να πάρει την πρωτιά στον όμιλο. Πρώτα θα αντιμετωπίσει την Μολδαβία εκτός έδρας στις 15 Νοεμβρίου και θα κλείσει τις υποχρεώσεις της όχι στο ΟΑΚΑ αλλά σε Ριζούπολη ή Τούμπα (το πιο πιθανό είναι να γίνει Ριζούπολη) κόντρα στη Σλοβενία στις 18 Νοεμβρίου.
 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα