Αγγλία: Έζησε ξανά πικρές αναμνήσεις από το Μουντιάλ του '98... (vids)

Αγγλία: Έζησε ξανά πικρές αναμνήσεις από το Μουντιάλ του '98... (vids)

Κώστας Ζάλιαρης
Αγγλία: Έζησε ξανά πικρές αναμνήσεις από το Μουντιάλ του '98... (vids)

bet365

Η ήττα της Αγγλίας από τη Δανία στο «Γουέμπλεϊ» για το Nations League και όσα εκτυλίχθηκαν για την ομάδα του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, επανέφεραν αναμνήσεις από το Μουντιάλ του '98 και τη «μάχη» της φάσης των «16» με την Αργεντινή!

Συναρπαστικότερο παιχνίδι με Stop Loss, Partial και Auto Cash Out* (21+) *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Με δύο πολύ ανόητα μαρκαρίσματα του Χάρι Μαγκουάιρ και μάλιστα στο μισό γήπεδο του αντιπάλου, τα «τρία λιοντάρια» έμειναν με παίκτη λιγότερο από το πρώτο ημίωρο της αναμέτρησης της Τετάρτης στο «Γουέμπλεϊ» και έφτασαν να ηττηθούν 1-0 από τη Δανία με πολύ αστείο πέναλτι που καταλόγισε ο Χιλ Μανθάνο σε ανατροπή που μόνο εκείνος είδε στο Ντιλέινι.

Την αμέσως προηγούμενη φορά που η εθνική ομάδα της Αγγλίας υπέπεσε σε παράβαση πέναλτι και είχε δει ποδοσφαιριστή της ν' αποβάλλεται με κόκκινη κάρτα, ήταν στον αποκλεισμό από τους Αργεντινούς στους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 1998!

Εκείνο παιχνίδι με την περιβόητη αποβολή του Μπέκαμ για την κλωτσιά στον Σιμεόνε και τη «ρετσινιά» που του κόλλησε μέχρι και το 2001 όταν σκόραρε απέναντι στην Ελλάδα με την υπέροχη εκτέλεση φάουλ για να στείλει την Αγγλία στο Παγκόσμιο του 2002 και να «καθαρίσει» τ' όνομά του...

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα