Φαν ντε Μπεεκ: Παίζει ελάχιστα ως βασικός κι όμως συνεισφέρει στα γκολ! (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Φαν ντε Μπεεκ: Παίζει ελάχιστα ως βασικός κι όμως συνεισφέρει στα γκολ! (vid)

bet365

Ο Ντόνι Φαν ντε Μπεεκ έχει βρει μια κάθε άλλο παρά ιδανική κατάσταση στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έχει ελάχιστες συμμετοχές ως 11αδάτος σε όλες τις διοργανώσεις κι όμως κάθε φορά προκαλεί αντίκτυπο!

Ο Ολλανδός χαφ, μετακινήθηκε από τον Άγιαξ στους «κόκκινους διαβόλους» στη φετινή θερινή μεταγραφική περίοδο και παρά τα όσα θα είχε σχεδιάσει για το ξεκίνημα της θητείας του στον αγγλικό σύλλογο, τα πράγματα του έχουν έρθει πολύ διαφορετικά.

Το βράδυ της Τετάρτης, πάντως, ο Φαν ντε Μπεεκ κατάφερε να σκοράρει για πρώτη φορά με το ανδρικό τμήμα της εθνικής ομάδας της Ολλανδίας στην ισοπαλία (1-1) με την Ιταλία και έτσι πλέον έχει συμμετοχή σε τρία τέρματα (2 γκολ και 1 ασίστ) σε μόλις 4 παιχνίδια στα οποία έχει βρεθεί στο αρχικό σχήμα σε οποιαδήποτε διοργάνωση έχει αγωνιστεί για τη φετινή σεζόν!

Με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει ήδη ανοίξει λογαριασμό στην ήττα με το τελικό 3-1 από την Κρίσταλ Πάλας στο «Ολντ Τράφορντ», ενώ, φανέλα βασικού έχει πάρει μόνο στα παιχνίδια με Μπράιτον και Λούτον στο Carabao Cup.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα