Νίκη κορυφής ψάχνει η Εθνική με το Κόσοβο

Gazzetta team
Νίκη κορυφής ψάχνει η Εθνική με το Κόσοβο

bet365

Εχοντας ως μοναδικό στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών, η Εθνική Ελλάδας, υποδέχεται στο ΟΑΚΑ το Κόσοβο (21:45, Cosmote Sport 1, OPEN TV), στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 3ου γκρουπ της τρίτης κατηγορίας του Nations League.

Σε νικηφόρα μονοπάτια επιθυμεί να βαδίσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, καθώς μετά τη νίκη με την Μολδαβία, στοχεύσει στο τρίτο διαδοχικό τρίποντο, για να παραμείνει στην κορυφή του ομίλου της, όπου συγκατοικεί με τη Σλοβενία.

Ο Τζον Φαν'τ Σιπ, δεν αποκάλυψε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, τα σχέδια του, ωστόσο φαίνεται πως λίγα θα είναι τα διαφορετικά πρόσωπα, σε σχέση με το ματς κόντρα στους Μολδαβούς.

Ο Βλαχοδήμος θα είναι κάτω από τα γκολποστ ενώ στην αμυντική γραμμή θα βρίσκονται οι Χατζηδιάκος, Σβάρνας, Τζαβέλλας και Γιαννούλης. Ζέκα-Κουρμπέλης θα είναι το δίδυμο στην μεσαία γραμμή, ωστόσο και ο Μπουχαλάκης διεκδικεί θέση βασικού, με τους Μάνταλο Φορτούνης) και Λημνιό στα πλάγια. Ο Μπακασέτας θα είναι πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Παυλίδη.

Διαβάστε επίσης:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα