Αγγλία - Βέλγιο: Ο Ντε Μπρόινε βλέπει χώρους που δεν βλέπει κανείς άλλος! (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Αγγλία - Βέλγιο: Ο Ντε Μπρόινε βλέπει χώρους που δεν βλέπει κανείς άλλος! (vid)

bet365

Είναι να μην σε πιάσει στον ύπνο και δει αυτό που εκείνη τη στιγμή δεν θα μπορούσε ούτε να σκεφτεί ο αντίπαλος. Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε έκανε απίθανη μπαλιά σε μεγάλη χαμένη ευκαιρία για το Βέλγιο, το απόγευμα της Κυριακής στο «Γουέμπλεϊ».

Ο κορυφαίος μέσος στα βραβεία της UEFA για την περασμένη αγωνιστική περίοδο, ο «μαέστρος» της Μάντσεστερ Σίτι και ο άνθρωπος που ισοφάρισε τις ασίστ του Τιερί Ανρί σε μια αγωνιστική περίοδο στην Premier League, συνεχίζει να κάνει επίδειξη τεχνικής όταν του δίνεται η ευκαιρία.

Μια από αυτές τις στιγμές ήταν και στο ματς του Βελγίου με την Αγγλία το απόγευμα της Κυριακής στο «Γουέμπλεϊ», όταν στο 72ο λεπτό έκανε μπαλιά με εξωτερικό φάλτσο την οποία δεν θα μπορούσε να δει κανείς!

Ο συμπαίκτης του έτρεξε στο χώρο έχοντας δει την τροχιά της μπαλιάς, πλάσαρε, όμως η μπάλα πέρασε άουτ κι έτσι παρέμεινε το 2-1 των Άγγλων στο ματς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα