ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Παπασταθόπουλος για Φαν Σχιπ:«Κάποιοι άνθρωποι κάνουν επιλογές για την Εθνική και γι' αυτές κρίνονται»!

Παπασταθόπουλος για Φαν Σχιπ:«Κάποιοι άνθρωποι κάνουν επιλογές για την Εθνική και γι' αυτές κρίνονται»!

Παπασταθόπουλος για Φαν Σχιπ

Ο Φαν Σχιπ... έκοψε από την εθνική ομάδα τον Σιόβα και δύο πρώην  αρχηγοί, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος και ο Βασίλης Τοροσίδης πήραν θέση.

Τόσο ο «Τόρο», όσο και ο Sokratis που ήταν προσκεκλημένοι στην πρεμιέρα της εκπομπής του Mega «Super Μπάλα», όταν κλήθηκαν να σχολιάσουν την απόφαση του Σχιπ για τον αποκλεισμό του Σιόβα τόνισαν πως η εθνική ομάδα είναι πάνω από πρόσωπα και οι πάντες κρίνονται για τις εκάστοτε αποφάσεις που παίρνουν!
 
Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος σχολίασε: «Τώρα μου βάζετε δύσκολα. Πιστεύω η Εθνική δεν είναι ο Σωκράτης, ούτε ο Βασίλης, ούτε ο Κώστας, ούτε ο Σιόβας και ούτε κανείς. Η Εθνική είναι πάνω απ' όλους και όλα. Οι άνθρωποι που βρίσκονται εκεί παίρνουν κάποιες αποφάσεις και αυτές κρίνονται. Το εάν βρίσκομαι ή δεν βρίσκομαι στις επιλογές της Εθνικής είναι κατά ένα μέρος και επιλογή δική μου. Εύχομαι και εγώ ο Βασίλης να πηγαίνει καλά η Εθνική. Ότι έκανα και έλεγα στην Εθνική το έκανα για το καλό της. Ότι έγινε στο παρελθόν δεν το αλλάζω και θα το έκανα ξανά».
 
Ο Τοροσίδης είπε από μέρους του: «Είναι σωστό πως πρέπει να σεβόμαστε τις αποφάσεις του τεχνικού επιτελείου. Όλοι φυσικά κρίνονται από τις πράξεις τους. Εγώ το μόνο που πιστεύω είναι πως εάν όντως ο Σιόβας ενημερώθηκε πρέπει να γίνει το ίδιο και με τον Σωκράτη και τον Κώστα. Να μην αιωρείται το τι γίνεται με τον Σωκράτη και τον Κώστα. Θα έπρεπε να το έχουν ξεκαθαρίσει. Εάν δεν θέλει κάποιους παίκτες να το ξεκαθαρίσει. Ο Σωκράτης και ο Κώστας έχουν δώσει και τη ψυχή τους. Εάν δεν τους θέλουν να το ξεκαθαρίσουν. Εμείς ευχόμαστε να πηγαίνει καλά η Εθνική άσχετα από ποιες ομάδες είναι οι παίκτες που πηγαίνουν».