Τζανιόλο: Έντονη ανησυχία για χιαστό και στο αριστερό γόνατο!

Κώστας Ζάλιαρης
Τζανιόλο: Έντονη ανησυχία για χιαστό και στο αριστερό γόνατο!

bet365

Ελάχιστο καιρό μετά την επαναφορά του από χιαστό στο δεξί γόνατο, ο Νικολό Τζανιόλο τραυματίστηκε στο αριστερό πόδι στο ματς της Ολλανδίας με την Ιταλία και πλέον υπάρχει έντονη ανησυχία για την κατάσταση των συνδέσμων του στο σημείο!

Ο διεθνής χαφ της Ρόμα αποκόμισε τραυματισμό που τον τρόμαξε πάρα πολύ στη μεγάλη νίκη (1-0) της «σκουάντρα ατζούρα» απέναντι στους «οράνιε» το βράδυ της Δευτέρας για το Nations League.

Αποχώρησε καταφέρνοντας να πατήσει το πόδι του, όμως, έχει τρομοκρατηθεί, με τον γιατρό της εθνικής ομάδας της Ιταλίας, Αντρέα Φερέτι, να δηλώνει: «Είναι το ίδιο ανήσυχος, όσο κι εμείς...».

Μόλις τον περασμένο Ιούλιο επέστρεψε έπειτα από χιαστό στο δεξί γόνατο και τώρα ο Τζανιόλο περιμένει πως και πως τ' αποτελέσματα των εξετάσεων προκειμένου να μάθει την ζημιά που υπέστη το αριστερό του γόνατο αυτή τη φορά...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα