Εθνική Τσεχίας: Αναβλήθηκε ο αγώνας με την Σκωτία μετά από θετικό κρούσμα

Εθνική Τσεχίας: Αναβλήθηκε ο αγώνας με την Σκωτία μετά από θετικό κρούσμα

Κώστας Τόπας
Εθνική Τσεχίας: Αναβλήθηκε ο αγώνας με την Σκωτία μετά από θετικό κρούσμα

bet365

Ενα μέλος της εθνικής ομάδας της Τσεχίας, διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό κι έτσι αναβλήθηκε, το παιχνίδι της Δευτέρας με τη Σκωτία για τα προκριματικά του Nations League.

Η πανδημία του Covid-19 έχει επηρεάσει σε μέγιστο βαθμό και τον ποδοσφαιρικό πλανήτη καθώς αυτή τη φορά ένα από τα μέλη του προπονητικού επιτελείου της εθνικής Τσεχίας, προσβλήθηκε από τον ιό.

Οπως γνωστοποιήθηκε, ήδη ο Τόμας Σούτσεκ της Γουέστ Χαμ και ο Πάτρικ Σικ της Ρόμα τέθηκαν προληπτικά σε καραντίνα, επειδή ήρθαν σε επαφή μαζί του. Φυσικά, όλα τα μέλη της αποστολής θα υποβληθούν εκ νέου σε εξετάσεις ανίχνευσης κορονοϊού, ώστε να διαπιστωθεί αν υπάρχει άλλο θετικό κρούσμα.

Πάντως το προγραμματισμένο παιχνίδι, για την Δευτέρα (07/09), με την Σκωτία για τα προκριματικά του Nations League. αναβλήθηκε. Πάντως η Σκωτία, από την πλευρά της με ανακοίνωση που εξέδωσε τόνισε πως δεν έχει ενημερωθεί ούτε από την UEFA αλλά ούτε και από την Τσεχία για την αναβολή του αγώνα.

Υπενθυμίζεται ότι την Παρασκευή (04/09) η Τσεχία διέλυσε με 3-1 εκτός τη Σλοβακία και είναι στην κορυφή.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα