Σλοβενία - Ελλάδα: Οι 11 του Φαν'τ Σχιπ, εκτός αποστολής ο Τσιμίκας

Gazzetta team
Σλοβενία - Ελλάδα: Οι 11 του Φαν'τ Σχιπ, εκτός αποστολής ο Τσιμίκας

bet365

Ο Τζον Φαν'τ Σχιπ, όπως αναμενόταν, ξεκινάει με τον Γιαννούλη αντί του Τσιμίκα (που δεν βρίσκεται στον πάγκο) στο αρχικό σχήμα. Βασικοί και οι Σβάρνας, Μάνταλος και Παυλίδης.

Την ενδεκάδα που είχε γίνει γνωστή από το απόγευμα της Πέμπτης παρατάσσει ο Φαν'τ Σχιπ κόντρα στη Σλοβενία (21:45) για την πρώτη αγωνιστική του Nations League, με τον Κώστα Τσιμίκα να μην βρίσκεται στον πάγκο καθώς έμεινε εκτός αποστολής.

Σε σχηματισμό 4-2-3-1: Ο Μπάρκας είναι κάτω από τα δοκάρια, τετράδα στην άμυνα οι Γιαννούλης, Σιόβας, Σβάρνας και Μπακάκης, στο κέντρο οι Ζέκα και Κουρμπέλης, μπροστά τους ο Μπακασέτας, αριστερά ο Μάνταλος, δεξιά ο Λημνιός και στην κορυφή της επίθεσης ο Παυλίδης.

Στον πάγκο βρίσκονται οι: Διούδης, Πασχαλάκης, Σταφυλίδης, Μιχαηλίδης, Μπουχαλάκης, Μασούρας, Κουλούρης, Φορτούνης, Φούντας, Ρότα, Κυριακόπουλος και Τζόλης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα