Κριστιάνο: «Φέτος πήρα άλλους τρεις τίτλους, τι άλλο να κάνω;»

Κώστας Ζάλιαρης
Κριστιάνο: «Φέτος πήρα άλλους τρεις τίτλους, τι άλλο να κάνω;»

bet365

Με περίσσια αυτοπεποίθηση και σιγουριά για τον εαυτό του, ο Κριστιάνο Ρονάλντο ανέφερε πως φέτος ήταν ακόμα μια πολύ καλή σεζόν για τον ίδιο, μετά και την κατάκτηση του Nations League, δείχνοντας ωστόσο πως δεν έχει πλέον την εμμονή με τη Χρυσή Μπάλα.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ της Γιουβέντους, το βράδυ της Κυριακής, σήκωσε στο «Ντραγκάο» το τρόπαιο του Nations League, πανηγυρίζοντας τον δεύτερο τίτλο της καριέρας του σε επίπεδο εθνικών ομάδων, μετά το Euro 2016.

Μιλώντας λίγο μετά την επιτυχία της ομάδας του Σάντος, που εξασφάλισε αυτομάτως και μια θέση στα τελικά του Euro 2020, o CR7 ανέφερε: «Φέτος κατέκτησα άλλους τρεις τίτλους (σ.σ. Πρωτάθλημα Ιταλίας, Super Cup Ιταλίας, Nations League) και ήμουν καλός, όπως πάντα. Δεν υπάρχει σεζόν που να μην έχω παίξει καλά και η φετινή χρονιά δεν ήταν διαφορετική από τις υπόλοιπες. Άλλωστε, σε 16 χρόνια καριέρας, οι αριθμοί μου μιλούν από μόνοι τους. Τι άλλο να κάνω;».

Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε για τη Χρυσή Μπάλα το 2019, ο Κριστιάνο απάντησε: «Δεν ξέρω αν την αξίζω... Θα το αφήσω να το αποφασίσετε εσείς οι δημοσιογράφοι αυτό...».

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα