Ενήμερη και η UEFA για τους Νεοναζί και κίνδυνος τιμωρίας της Εθνικής! (pic)

Δημήτρης Τομαράς
Ενήμερη και η UEFA για τους Νεοναζί και κίνδυνος τιμωρίας της Εθνικής! (pic)

bet365

Η UEFA σύμφωνα με τις πληροφορίες του Gazzetta.gr θα ερευνήσει τα περιστατικά με τα ναζιστικά σύμβολα καθώς είναι ήδη ενήμερη σχετικά, κάτι που σημαίνει πως η Εθνική κινδυνεύει με τιμωρία! Πως μπήκαν στο γήπεδο τα άτομα αυτά.
Ορατός είναι ο κίνδυνος επιβολής ποινών για την Εθνική μας ομάδα μετά τα όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ! Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Gazzetta.gr στην UEFA ξέρουν από πρώτο χέρι το τι ακριβώς συνέβη ενώ είναι διατεθειμένοι να μελετήσουν ακόμα και το οπτικοακουστικό και φωτογραφικό υλικό για να διαπιστώσουν επακριβώς τι έχει γίνει και το τι... κατηγορητήριο προκύπτει και από εκεί και πέρα να δουν το θέμα μιας πιθανής τιμωρίας.
Επισήμως ή ανεπισήμως στην ΕΠΟ δεν έχει φτάσει ακόμα κάποιο χαρτί, οπότε η οποιαδήποτε ποινή θα εξαρτηθεί από το τι θα αποφανθεί η αρμόδια επιτροπή της UEFA. Παράλληλα έχει ήδη διαρρεύσει πως και από πλευράς των παρατηρητών του αγώνα υπήρξε σχετική καταγραφή. Είναι πάντως τρομερός ο τρόπος με τον οποίο εισήλθαν τα άτομα αυτά στο ΟΑΚΑ. Έχοντας αγοράσει εισιτήρια, θέλησαν να μπουν με τις τσάντες και τις σημαίες τους στο γήπεδο. Οι αστυνομικοί τους το απαγόρευσαν και μετά ακολούθησε ένας σχετικός διάλογος και μία μικρή ένταση. Τελικώς τα άτομα αυτά δεσμεύτηκαν πως δεν ανοίξουν τις τσάντες τους για να βγάλουν σημαίες ή οτιδήποτε και η αστυνομία τους άφησε να μπουν στην κερκίδα! Για το θέμα υπάρχει ήδη εισαγγελική έρευνα και προκειμένου να εντοπιστούν οι Νεοναζί ενώ είχε στείλει σχετική επιστολή ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης.
- Στην Gallery μπορείτε να δείτε πως η FARE, η οργάνωση κατά των διακρίσεων και του ρατσισμού, έχει το σύμβολο και την σημαία του Μαύρου Ήλιου στο σημείο που πρέπει να επιβάλλονται ποινές. Όλα τα σχετικά σύμβολα από την FARE μπορείτε να τα δείτε εδώ σε αγγλικό κείμενο.

UEFA NATIONS LEAGUE NEWS FEED