Μπρίγκελ: «Ο Πεπ φταίει για την... παρακμή της Γερμανίας»

Gazzetta team
Μπρίγκελ: «Ο Πεπ φταίει για την... παρακμή της Γερμανίας»

bet365

Τι φταίει για την άσχημη εικόνα των Γερμανών; Το σύστημα; Τα πρόσωπα; Ο Χανς Μπρίγκελ τονίζει πως η τακτική του Γκουαρδιόλα στη Μπάγερν προκάλεσε κακό στο ποδόσφαιρο της χώρας.

Η Γερμανία βρίσκεται σε κρίση, το ποδόσφαιρο που παίζει προκαλεί... απογοήτευση και ο Γιόακιμ Λεβ δε βρίσκει λύσεις. Τι φταίει για την εικόνα των Γερμανών; Ο πρώην διεθνής αμυντικός, Χανς Πέτερ Μπρίγκελ υποστήριξε πως... αιτία του κακού είναι ο Πεπ Γκουαρδιόλα! «Από τη στιγμή που ο Πεπ ανέλαβε τη Μπάγερν, κάτι άλλαξε. Είχαμε την ψευδαίσθηση πως έπρεπε να είχες το 75% της κατοχής για να κερδίσεις. Αλλα έχοντας τον έλεγχο της μπάλας δε σημαίνει πως είναι αρκετό για να πάρεις αποτέλεσμα, όχι πάντα τουλάχιστον... Η πρόσφατη ιστορία με την Παγκόσμια πρωταθλήτρια Γαλλία έδειξε πως μπορείς να κερδίσεις αφήνοντας τον αντίπαλο να έχει την κατοχή. Μπορείς να κερδίσεις και με κατοχή μικρότερη από 50%» είπε ο Μπρίγκελ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα