Χωρίς Μήτρογλου, Κουρμπέλη και Σιόβα η προπόνηση της Εθνικής

Χωρίς Μήτρογλου, Κουρμπέλη και Σιόβα η προπόνηση της Εθνικής

Gazzetta team
Χωρίς Μήτρογλου, Κουρμπέλη και Σιόβα η προπόνηση της Εθνικής

bet365

Η Εθνική πραγματοποίησε την τελευταία της προπόνηση πριν το παιχνίδι με την Εσθονία, με τον Άγγελο Αναστασιάδη να βλέπει να μην προπονούνται οι Κουρμπέλης, Μήτρογλου, Σιόβας οι οποίοι είναι και αμφίβολοι για το παιχνίδι της Κυριακής.

Οι υποχρεώσεις της Εθνικής Ελλάδας στο Nations League ολοκληρώνονται την Κυριακή με το αδιάφορο παιχνίδι κόντρα στην Εσθονία. Στην τελευταία προπόνηση που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου, δεν συμμετείχαν οι Σιόβας, Μήτρογλου, Κουρμπέλης που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και η συμμετοχή τους στο ματς της Κυριακής είναι αμφίβολη.

Ο Κουρμπέλης, τραυματίστηκε στο παιχνίδι με την Φινλανδία, ενώ οι άλλοι δύο έχουν κάποιες ενοχλήσεις. Ο Άγγελος Αναστασιάδης θα τους περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή και στη συνέχεια θα αποφασίσει αν θα τους βάλει να αγωνιστούν, ενώ θυμίζουμε πως δεδομένα δεν θα παίξει και ο τραυματίας Μανωλάς, την θέση του οποίου στο ρόστερ πήρε ο Ρισβάνης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα