Με 5 ευρώ στο Ελλάδα-Εσθονία

Gazzetta team
Με 5 ευρώ στο Ελλάδα-Εσθονία

bet365

Η ΕΠΟ ενημερώνει για τα εισιτήρια στο ματς με την Εσθονία, με τις τιμές τους να ξεκινούν από 5 ευρώ.

Νέο pamestoixima.gr με τις αποδόσεις που ήθελες και άφθονες στοιχηματικές επιλογές

Η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Συνεχίζεται η διαδικασία διάθεσης εισιτηρίων του αγώνα Ελλάδα-Εσθονία (ΟΑΚΑ, 18/11) για το Nations League, στη νέα προσπάθεια της Εθνικής, υπό τον Άγγελο Αναστασιάδη, η οποία άρχισε με τη νίκη επί της Φινλανδίας!

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προβούν στην αγορά εισιτηρίων από την ηλεκτρονική πλατφόρμα pame-ethniki.gr και να ακολουθήσουν τη διαδικασία πατώντας ΕΔΩ.

Σε ό,τι αφορά τη διάθεση εισιτηρίων από τα εκδοτήρια του γηπέδου, αυτή θα πραγματοποιείται τις εξής ημέρες και ώρες:

Παρασκευή 16/11: Σταθμός Ειρήνη 10:00 – 18:00
Σάββατο 17/11: Σταθμός Ειρήνη 10:00 – 18:00
Κυριακή 18/11: Θύρα 12 από τις 15:00 έως την ώρα έναρξης αγώνα.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 5€, 15€, 20€, ενώ για τους μικρούς φίλους και φίλες της Εθνικής έως 17 ετών θα εκδοθεί παιδικό εισιτήριο με έκπτωση έως 50% στις θύρες 5, 7, 9, 11, 13 (η έκδοση παιδικού εισιτηρίου δεν θα είναι δυνατή διαδικτυακά).

Οδηγίες προς κατόχους εισιτηρίων
Οι κάτοχοι των εισιτηρίων θα πρέπει να κατευθύνονται στη θύρα που αναγράφει το εισιτήριό τους και μόνο. Περίπτωση να εισέλθει κάποιος στο γήπεδο από διαφορετική θύρα από αυτή που αναγράφεται στο εισιτήριο δεν υπάρχει. Αμέσως μετά την είσοδο στο γήπεδο, ο κάτοχος του εισιτηρίου θα πρέπει να κατευθύνεται και να καταλαμβάνει τη θέση που αναγράφεται στο εισιτήριο και μόνο.
Για τους συγκεκριμένους αγώνες δεν θα ισχύσει καμία ταυτότητα Ελεύθερης Εισόδου απ’ όπου κι αν έχει εκδοθεί. Δικαίωμα εισόδου έχουν μόνο οι κάτοχοι των εισιτηρίων και των διαπιστεύσεων που έχουν εκδοθεί από την ΕΠΟ.
Απαγορεύεται οι κάτοχοι των εισιτηρίων να έχουν μαζί τους κέρματα, αναπτήρες και μεταλλικά αντικείμενα. Δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε πανό/σημαίες με ρατσιστικό, ξενοφοβικό ή υβριστικό περιεχόμενο/σύμβολο.
Τα άτομα με κινητικά προβλήματα θα εισέλθουν από τη θύρα 13.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα