Βλαχοδήμος και Κούτρης, ο 599ος και ο 600ός διεθνής (pic)

Βλαχοδήμος και Κούτρης, ο 599ος και ο 600ός διεθνής (pic)

bet365

Με την κλήση τους για τα ματς με Φινλανδία και Εσθονία ο αριθμός των παικτών που έχουν φορέσει τη φανέλα με το εθνόσημο έφτασε τους... 600!

Επιστροφή χρημάτων* στο Ολλανδία – Γαλλία και σούπερ αποδόσεις στο Νations League από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος κατάφερε και τακτοποίησε τα έγγραφά του κι έτσι Ο Αγγελος Αναστασιάδης, όχι μόνο τον κάλεσε στην αποστολή για τα δύο τελευταία ματς του UEFA Nations League με Φινλανδία και Εσθονία.

Ο τερματοφύλακας της Μπενφίκα, όχι μόνο κλήθηκε αλλά έκατσε και κάτω από τα δοκάρια κάνοντας το ντεμπούτο του με τα γάντια της Εθνικής, κρατώντας μάλιστα το μηδέν σ' ένα ματς που η αλήθεια είναι ότι δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα.

Ετσι, έγινε ο 599ος που φοράει τη φανέλα με το εθνόσημο.

Την ίδια στιγμή, ο Λεονάρντο Κούτρης γινόταν ο 600ός. Ο άσος του Ολυμπιακού εξαργύρωσε την πολύ καλή του παρουσία και την ανοδική πορεία που έχει απο πέρυσι φορώντας την φανέλα του Ολυμπιακού.

Στην πρώτη του εμφάνιση στην Εθνική, ήταν σταθερός, δεν έκανε λάθη κι έδειξε κι αυτός ότι μπορεί να αποτελέσει μια σημαντική μονάδα για την Εθνική.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα