Η Kingbet προτείνει: Άσοι με λίγα γκολ και χάντικαπ και ένα διπλό από ημίχρονο

Η Kingbet προτείνει: Άσοι με λίγα γκολ και χάντικαπ και ένα διπλό από ημίχρονο

Newsroom
Η Kingbet προτείνει: Άσοι με λίγα γκολ και χάντικαπ και ένα διπλό από ημίχρονο

bet365

Καλημέρα και καλή Κυριακή. Πιστοί σε ακόμη ένα κυριακάτικο ραντεβού μας, είμαστε έτοιμοι να κάνουμε την περιήγησή μας στα προγνωστικά στοιχήματος μέσα από το κουπόνι τόσο του ποδοσφαίρου όσο και του μπάσκετ.

Στο πρώτο και πιο λαοφιλές άθλημα, οι εθνικές ομάδες συνεχίζουν να κρατούν συντροφιά λίγο πριν ξεκινήσουν τις διακοπές τους, ενώ στην πορτοκαλί μπάλα τα περισσότερα εγχώρια πρωταθλήματα βρίσκονται στην τελική ευθεία με τους τελικούς.

Χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση θα πάμε να δούμε τι περιλαμβάνει η σημερινή μας εξερεύνηση. Τριάδα με προτίμηση σε σημεία με Εθνική Ελλάδος, U21 και τον πρώτο τελικό για την 3η θέση της Stoiximan Basket League. Όλα αυτά πλησιάζουν την απόδοση του 7.00.

Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά. Νωρίς το απόγευμα (18:00) έχουμε το Αρμενία-Ουκρανία στο επίπεδο των U21. Ουραγός απέναντι στη δεύτερη καλύτερη ομάδα του όγδοου ομίλου, εκεί που η Γαλλία φιγουράρει ως πρώτη και καλύτερη. Με αυτή αναμετρήθηκαν στα προηγούμενα ματς και οι δύο σημερινές αντίπαλοι. Στο ουδέτερο έδαφος της Τουρκίας (λόγω πολέμου) η τυπικά γηπεδούχος Ουκρανία απέσπασε ισοπαλία 3-3 από τους «τρικολόρ». Έχασε οριστικά όποιες πιθανότητες είχε για πρωτιά, αλλά διατηρεί ελπίδες για αυτή στον όμιλο των καλύτερων δεύτερων ομάδων των ομίλων. Η γηπεδούχος Αρμενία (μετά το 1-4 από τη Γαλλία) και με 26 γκολ παθητικό σε 9 ματς θα αγωνιστεί για το γόητρο για ένα ακόμη παιχνίδι. Βάσει ποιότητας και κινήτρου έχει αξία το διπλό από ημίχρονο σε απόδοση που φτάνει στο τίμιο 1.73.

Η συνέχεια επί ελληνικού εδάφους. Αρχικά με προγνωστικά μπάσκετ και το κλειστό της Πάτρας (στις 20:00). Αυλαία των τελικών για τις θέσεις 3-4, δηλαδή το Προμηθέας-Λάρισα. Η ομάδα της Θεσσαλίας θα μείνει στην ιστορία με τις πολύ καλές εμφανίσεις επί του Παναθηναϊκού. Έμεινε εκτός μεγάλων τελικών – που θα αποτελούσε «βόμβα μεγατόνων» - με το οριακό 3-2 εις βάρος της. Τα έδωσε όλα, λογικά θα έχει «ξεφουσκώσει», ενώ την περιμένει ο ήδη πιο ξεκούραστος Προμηθέας. Το καθαρό 3-0 από τον Ολυμπιακό του έδωσε περισσότερες ημέρες ξεκούρασης και προετοιμασίας και γι’ αυτό το λόγο θα πάμε στον άσο με 4 ή περισσότερους πόντους διαφοράς (δηλαδή -3.5 π.) τον οποίο βρίσκουμε στο 1.78. Υπόθεση δύο καλαθιών είναι, μπορεί ο Προμηθέας.

Κλείνουμε τη σημερινή τριάδα στο κουπόνι ΟΠΑΠ με το μεγάλο ματς Ελλάδα-Κόσοβο. Η Εθνική του Γκουστάβο Πογιέτ δεν είχε πρόβλημα να υποτάξει το αντίστοιχο συγκρότημα της Κύπρου. Το 3-0 από το 48’ πραγματικά αντικατοπτρίζει τη διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων. Μελανό σημείο ο τραυματισμός του Λημνιού στις καθυστερήσεις, όμως οι διεθνείς μπορούν να παίξουν γι’ αυτόν αλλά και το 4 στα 4 που θα φέρει την οριστική πρωτιά στον όμιλο.

Το «πειρατικό» με τη γαλανόλευκη δείχνει σε πολύ καλή κατάσταση συγκριτικά με τον αποψινό αντίπαλο. Μοναδικός στόχος να ντουμπλάρει τις νίκες μετά το 0-1 στην Πρίστινα προ μίας εβδομάδας. Το Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου αποδείχθηκε γούρικο με την «αδελφική» Κύπρο, γιατί όχι και με το Κόσοβο. Δεν αναμένουμε πολλά γκολ σε ένα τέτοιο ματς, αλλά το βλέμμα δεν φεύγει από τον άσο. Θα πάμε λοιπόν στο 1+under 3.5 που φτάνει στο 2.25 και επταπλασιάζει την απόδοση της κυριακάτικης τριάδας μας.

Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε!

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα