Ο Μπονούτσι απολογήθηκε στους Ιταλούς για την κόκκινη κάρτα

Ο Μπονούτσι απολογήθηκε στους Ιταλούς για την κόκκινη κάρτα

Newsroom
Ο Μπονούτσι απολογήθηκε στους Ιταλούς για την κόκκινη κάρτα

bet365

Ο Λεονάρντο Μπονούτσι ένιωσε την ανάγκη να απολογηθεί στους οπαδούς της Ιταλίας για την αποβολή του στον ημιτελικό του Nations League, όμως παράλληλα ξεκαθάρισε πως οι Ατζούρι θα επιστρέψουν πιο δυνατοί από ποτέ.

Η Ιταλία γνώρισε την ήττα 2-1 απέναντι στην Ισπανία στον ημιτελικό του Nations League και έμεινε εκτός συνέχειας, με την «Λα Ρόχα» παράλληλα να... σμπαραλιάζει όλα τα ρεκόρ των Ατζούρι και να παίρνει με τη σειρά της το εισιτήριο για τον τελικό της διοργάνωσης.

Αρνητικός πρωταγωνιστής για το σύνολο του Μαντσίνι αποδείχθηκε παραδόξως ο αρχηγός της ομάδας, Λεονάρντο Μπονούτσι, ο οποίος δέχθηκε δυο κίτρινες κάρτες στα πρώτα 41 λεπτά και αποβλήθηκε από την αναμέτρηση, με αποτέλεσμα να κάνει ακόμα πιο δύσκολο το έργο των συμπαικτών του απέναντι στους Ισπανούς.

Μέσα από ανάρτησή του στα social media ο έμπειρος στόπερ της Γιουβέντους θέλησε να απολογηθεί στους οπαδούς της «Σκουάντρα Ατζούρα» για την απερίσκεπτη ενέργειά του, δίνοντας όμως παράλληλα το σύνθημα ανασυγκρότησης.

«Είμαι πιο θυμωμένος από εσάς, πρωτίστως με τον εαυτό μου. Σας ζητώ συγγνώμη, απολογούμαι. Αλλά αυτή η Ιταλία θα σηκωθεί και πάλι στα πόδια της, πιο δυνατή από ποτέ» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μπονούτσι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα