Η Γαλατασαράι νίκησε την Μπεσίκτας, η Φενέρμπαχτσε απέδρασε στο 90+6' και θρίλερ για τον τίτλο!

Η Γαλατασαράι νίκησε την Μπεσίκτας, η Φενέρμπαχτσε απέδρασε στο 90+6' και θρίλερ για τον τίτλο!

bet365

Η Γαλατασαράι νίκησε στο ντέρμπι 3-1 την Μπεσίκτας, η Φενέρμπαχτσε του Πέλκα απέδρασε στο 90+6' από την Άγκυρα και η μάχη τίτλου στην Τουρκία πήρε «φωτιά». Στο κόλπο και οι τρεις μεγάλες ομάδες της Πόλης με δύο αγωνιστικές να απομένουν!

Εντυπωσιακό θα είναι το φινάλε της τουρκικής Superlig την τρέχουσα σεζόν καθώς και οι τρεις μεγάλες ομάδες της Κωνσταντινούπολης διεκδικούν το πρωτάθλημα, ενώ όλα να είναι ανοικτά με δύο αγωνιστικές ν' απομένουν.

Η Γαλατασαράι πήρε το ντέρμπι, καθώς νίκησε 3-1 την Μπεσίκτας. Ο Μπάμπελ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Τερίμ, ο Γκεζάλ ισοφάρισε με πέναλτι για τους φιλοξενούμενους, αλλά η Γαλατά πανηγύρισε τελικά τη νίκη. Ο Φαλκάο με εκτέλεση πέναλτι στο 45+1' έκανε το 2-1 και ο Αρντά Τουράν διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Η Φενέρμπαχτσε απέδρασε (1-2) στο 90+6' από την Άγκυρα. Η Ανκαραγκιουτσού του Στέλιου Κίτσιου (αγωνίστηκε σε όλο το ματς) άνοιξε το σκορ με τον Ποτούκ στο 3', αλλά η Φενέρ του Δημήτρη Πέλκα (ξεκίνησε βασικός και στο 67' έδωσε τη θέση του στον Οσάγι-Σάμουελ) ισοφάρισε στο 42' με τον Τουφάν. Η Φενέρ λυτρώθηκε στο 90+6' με τον Ενέρ Βαλένσια.

Η Μπεσίκτας οδηγεί την κούρσα με 81 βαθμούς, η Φενέρμπαχτσε είναι δεύτερη με 79 και η Γαλατασαράι τρίτη με 78. H Μπεσίκτας έχει εντός τη Φατίχ Καραγκιουμρούκ και εκτός την Γκεζτέπε, η Φενέρμπαχτσε εντός Σίβασπορ και εκτός Καϊσερίσπορ, η Γαλατασαράι εκτός Ντενιζλίσπορ και εντός Μαλάτια.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα