Φενέρμπαχτσε – Ερζουρούμ 3-1: Γενέθλιος περίπατος με Πέλκα σκόρερ (vid)

Gazzetta team
Φενέρμπαχτσε – Ερζουρούμ 3-1: Γενέθλιος περίπατος με Πέλκα σκόρερ (vid)

bet365

Ανήμερα των 114ων γενεθλίων της, η Φενέρμπαχτσε επιβλήθηκε με 3-1 της Ερζουρούμ, έχοντας ξανά στη λίστα των σκόρερ τον Δημήτρη Πέλκα και μείωσε στο -5 από την κορυφή.

Πρόσω ολοταχώς για τη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League βαδίζει η Φενέρμπαχτσε του Δημήτρη Πέλκα, διεκδικώντας παράλληλα τις όποιες πιθανότητες τίτλου τής απομένουν. Η ομάδα του Έλληνα μεσοεπιθετικού γιόρτασε ιδανικά τη συμπλήρωση 114 ετών από την ίδρυσή της με άνετη νίκη επί της Ερζουρούμ (3-1), με τον Πέλκα να γράφει το τρίτο γκολ μόλις στο… 14’.

Το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Σόσα έβαλε μπροστά τους γηπεδούχους στο 6’, με τον Βαλένσια να διπλασιάζει τα τέρματά τους στο 12’ και δύο λεπτά αργότερα να βγάζει την ασίστ στον Πέλκα, ο οποίος «εκτέλεσε» τον κίπερ της Ερζουρούμσπορ με ωραίο τελείωμα στην κίνηση. Μόνη απάντηση των φιλοξενούμενων το γκολ του Σερτ στο 81'.

Αυτό ήταν το 7ο γκολ του στο τουρκικό πρωτάθλημα (συν 8 ασίστ) κι έτσι η Φενέρ πλησίασε την πρωτοπόρο Μπεσίκτας στο -5 και παραμένει ζωντανή προσωρινά στο κυνήγι του τίτλου. Παράλληλα, παρέμεινε στο +1 από την 3η Γαλατασαράι.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα